En 38-åring lämnar sin man för att gifta sig med sin 23-åriga styvson och idag har paret två barn

av sofia

02 April 2023

En 38-åring lämnar sin man för att gifta sig med sin 23-åriga styvson och idag har paret två barn
Advertisement

Att finna sitt livs kärlek är drömmen för många människor. Det finns de som ständigt letar efter en själsfrände och de som tvärtom ger upp hoppet på det och blir förvånade när de träffar den av en ren slump. Oavsett hur det sker spelar det ingen roll, det viktiga är att man hittar en partner och bygger upp en stabil och varaktig relation med honom eller henne.

Det finns par som dock stöter på en del hinder på vägen och får kämpa för att få reltionen att fungera och även för att bli "accepterade". En sådan situation är den där huvudpersonen i denna berättelse befann sig. En kvinna som valt sin livspartner, men som fått mycket kritik för detta. Låt oss kika på varför.

via Daily Mail

Advertisement

Marina Balmasheva, 38 år gammal, är en välkänd rysk influencer som orsakade skandal för att hon blev kär i sin styvson. Kvinnan var tidigare gift med 47-åriga Alexey Shavyrin, som hon bildade familj med. Paret hade, förutom att ta hand om lille Vladimir Shavyrin, som då var 7 år och född från mannens tidigare äktenskap, bestämt sig för att utöka familjen genom att adoptera 5 barn. Ödet hade dock något annat i beredskap för denna kvinna och hon kände sig tillslut tvungen att acceptera händelserna.

Allt eftersom tiden gick och Vladimir blev äldre knöt hans styvmor och styvson ett allt starkare band tills de blev förälskade i varandra. Enligt deras historia verkar det som att förhållandet mellan de två började när Marina fortfarande var gift med Alexey, och att det var upptäckten av otroheten som ledde till att äktenskapet tog slut.

Advertisement

Mitt tidigare äktenskap var inte äkta" - förklarade kvinnan. Den numera före detta maken - och nuvarande svärfadern - tog inte saken särskilt väl, inte så mycket för otroheten i sig, utan för att hustrun hade förfört sin styvson.

Efter de första meningsskiljaktigheterna, och slutet av det första äktenskapet, verkar saker och ting mellan Marina och Vladimir gå bättre än någonsin. De är väldigt lyckliga i sin relation och har även fått två underbara barn ihop. Kvinnan pratar ofta i sociala medier om relationen hon har med sin nuvarande man, hur han är en väldigt charmig man med vackra blå ögon, men hon berättar också om några små olyckor i hemmet där hon kritiserar honom och säger att han borde ha varit mer uppmärksam.

Marinas livsval är mycket ovanligt och av denna anledning har hon irriterat många användare och gett upphov till starka diskussioner. Åsikterna är motstridiga och går isär mellan de som anser det vara en oacceptabel situation och de som istället hävdar att var och en av oss har rätt att bestämma vad som passar oss bäst.

Vad tycker du? Var det fel av dem att komma ut med sin kärlek och bilda familj eller inte?

Advertisement