"Min man var otrogen mot mig med min syster och nu är vi båda gravida med hans barn, vad ska jag göra?"

av sofia

31 Mars 2023

"Min man var otrogen mot mig med min syster och nu är vi båda gravida med hans barn, vad ska jag göra?"
Advertisement

Graviditeten är en spännande och nervkittlande tid för varje blivande mamma, men för kvinnan vi ska berätta om nu var det en stund då hennes liv vändes upp och ned efter det att hon upptäckte att hennes man hade varit otrogen mot henne med hennes syster. Nyheten var förödande och försatte kvinnan i ett chocktillstånd.

På det blev den blivande mamman ännu mer chockad när hon upptäckte att hennes syster också var gravid med hennes man. Förvirrad över en situation som hon aldrig hade kunnat förvänta sig att behöva möta och som gjorde henne överväldigad, delade hon sin historia på webben och bad om råd om vad hon skulle göra.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Min man försökte kompensera mig genom att ge mig presenter. Han erbjöd sig också att köpa en ny lägenhet och en ny bil till mig. Han lovade också att han inte skulle vara inblandad i min systers graviditet." Trots alla löften och ursäkter funderade kvinnan på att skiljas och börja ett nytt liv utan sin man och syster. Men hennes planer förändrades när hon upptäckte att hon också var gravid.

Detta har försatt henne i en svår situation, där hon känner att hon måste stanna hos sin man av ekonomiska skäl: "Han har stöttat mig sedan jag var 20. Jag slutförde aldrig mina studier och jag anförtrodde honom mitt liv. Jag har aldrig arbetat och han såg till att jag alltid hade allt det jag behövde”. Hon delade sin oro på Reddit och sa att hon inte har råd att uppfostra ett barn på egen hand.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Jag blev kär och var naiv när jag trodde att jag hade allt det jag ville ha: en perfekt familj, en perfekt make, ett perfekt hem och ett perfekt liv. Vi hade fertilitetsproblem och att försöka bli gravid var en kamp. Min graviditet borde ha varit en välsignelse men istället undrar jag varför nu, varför efter allt detta? Jag har velat ha det här i flera år och nu när det äntligen händer vet jag inte ens hur jag ska kunna erbjuda ett tak över mitt barns huvud om jag lämnar honom. Det är en så kallad hög risk graviditet så jag kommer att behöva mycket medicinskt stöd under och efter förlossningen och varken mina föräldrar eller jag har råd", förklarade hon.

Kvinnan sa sig därför vara villig att lyssna på användarnas råd och en av dem föreslog att hon skulle skaffa hjälp av en familjerättsadvokat för att utvärdera sina val. Vad skulle du rekommendera att hon gjorde?

 

Advertisement