Hennes man lämnar henne dagen efter bröllopet: "Det var min svärmor som sa åt honom att göra det"

av sofia

30 Mars 2023

Hennes man lämnar henne dagen efter bröllopet: "Det var min svärmor som sa åt honom att göra det"
Advertisement

Att bestämma sig för att gifta sig är ett stort steg för de flesta och bör alltid tänkas igenom väl innan. Vi vet hur stor känslan av en sådan förening är och hur mycket varje brud och brudgum skulle vilja att den dagen skulle vara perfekt i alla avseenden. Det finns par som lyckas och upplever en av de bästa stunderna i sitt liv och sedan finns det de som håller ihop ett tag, men som sedan bara inte kan övervinna vissa hinder.

Detta var vad som hände med huvudpersonen i den här historien. En kvinna som bara några timmar efter bröllopet insåg att hon befann sig i en mycket oväntad situation. Låt oss berätta mer om henne.

via Osegredo

Jillian Kotzer är en kanadensisk tjej som nyligen hade uppfyllt sin dröm om kärlek och gifte sig med mannen i sitt liv i Mexiko, när hon plötsligt var tvungen att ta itu med något hemskt. Med bara 24 timmar kvar till den stora dagen bestämde sig hennes bättre hälft för att lämna henne och åka med sin familj till Sydafrika.

En händelse som vände upp och ner på kvinnans liv och fick henne att dela sin sorg i en video på sociala medier. Bilderna – senare borttagna – visade svårigheten hos en brud som måste ha trott att det skulle vara ett av de vackraste ögonblicken i hennes liv och istället befunnit sig i ett av de hemskaste. Enligt hennes berättelse var allt väldigt lugnt mellan henne och mannen hon hade bestämt sig för att gifta sig med, det enda som skapade lite förvirring var förhållandet som Jillian hade med sin svärmor.

Hennes pojkväns mamma hade aldrig varit särskilt vänlig mot henne och, återigen enligt vad hon själv berättar, gjorde den kvinnan allt för att dela dem, tills hon lyckades. Vår huvudperson berättar att det omedelbart efter bröllopet, mellan hennes man och hennes mamma, uppstod ett allvarligt bråk som hon inte visste orsakerna till, vilket skulle ha lett till att hennes bättre hälft fattade det slutliga beslutet.

Advertisement

"Han tog av ringen och gav tillbaka den till mig dagen efter bröllopet" - sa flickan. Troligtvis skulle den unge mannens mamma, alltid avundsjuk på deras kärleksrelation, ha ställt sin son inför ett val: antingen hon eller hans fru. Nu vet vi vad resultatet blev.

Från det ögonblicket började en mycket mörk period för Jillian, också för att hon efter mannens flytt fick vänta länge innan hon kunde få en skilsmässa och definitivt avsluta denna hemska historia.

Det är inte lätt att komma överens med människor i allmänhet och familjemedlemmar i synnerhet. Man har olika personligheter och du behöver alltid ha mycket tålamod. Att hamna i en liknande situation verkar dock verkligen överdrivet och kanske borde killen ha tänkt efter lite mer innan han tog ett så definitivt beslut.

Har du någonsin sett ditt liv förändras så plötsligt?

Advertisement