Hon är 77 år gammal, arbetar som vaktmästare och har aldrig firat sin födelsedag, men skolan hon arbetar på anordnar en överraskningsfest

av sofia

30 Mars 2023

Hon är 77 år gammal, arbetar som vaktmästare och har aldrig firat sin födelsedag, men skolan hon arbetar på anordnar en överraskningsfest
Advertisement

Vaktmästararbetet är viktigt då det bidrar till renlighet och säkerhet i skolmiljöer, samt skapar en miljö som lämpar sig för elevernas lärande och välmående. I West Virginia, i USA, på Belle Elementary School känner alla vaktmästaren Frances Buzzard, mer känd som Miss Frances: kvinnan är omtyckt av alla eftersom hon alltid är tillgänglig för att tillmötesgå förfrågningar från andra vaktmästare, lärare och till och med elever med vilka hon alltid är väldigt omtänksam. Men rektorn, Amanda Mays, har upptäckt en "hemlighet" om fröken Frances och har bestämt sig för att göra något åt ​​det.

via Amomama

Advertisement
Facebook - @frances.buzzard.35

Facebook - @frances.buzzard.35

Tydligen hade vår huvudperson aldrig haft nöjet att fira sin födelsedag, vilket var orsaken till att rektorn på skolan där hon arbetade bestämde sig för att ordna något speciellt för kvinnan. På hennes födelsedag kallades Frances och hennes kollega Rendell Heater till cafeterian. Alla var glada över att överraska vaktmästaren med hennes första fest.

När de kom fram till cafeterian hälsade alla barn och skolpersonal vaktmästaren med ett stort "Grattis på födelsedagen, Miss Frances!".

Skolvaktmästaren blev så glad och rörd att alla samlades för henne. Rektor Mays satte henne i en stol i mitten av cafeterian och gav henne en sash där det stod "Grattis på födelsedagen" tillsammans med en rosa tiara att bära. Alla barn och personal på skolan sjöng "Happy Birthday" och gav henne kort, banderoller och cupcakes med ett ljus.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Miss Frances erkände att hon aldrig har kunnat fira en födelsedagsfest tidigare, inte ens som barn: "Min familj hade inte tillräckligt med pengar för att fira dessa tillfällen. Den här festen var verkligen speciell för mig. Jag hade aldrig upplevt något liknande tidigare", förklarade 77-åringen.

Frances vänlighet och engagemang som skolvaktmästare vann allas hjärtan i skolsan, så de ville göra något speciellt för henne. Ett rörande exempel på hur även de enklaste saker kan ge så mycket lycka i människors liv och att man aldrig bör ta något för givet.

Advertisement