Hon köper nya nappar till sin dotter på nätet, men när paketet kommer inser hon att de är använda

av sofia

25 Mars 2023

Hon köper nya nappar till sin dotter på nätet, men när paketet kommer inser hon att de är använda
Advertisement

Tidens gång och det moderna samhället har sett internetvärlden utvecklas mer och mer och allt som kan göras genom denna anslutning. En av de saker som har tagit över och intensifierats mer och mer är möjligheten att göra inköp på vilken sida som helst och ta emot dem bekvämt hemma. Det enda problemet vi kan stöta på är att få hem en produkt som inte är exakt som vi föreställt oss att den skulle vara.

Mamman som är huvudpersonen i denna berättelse vet något om detta som efter att ha köpt ett föremål till sin dotter insåg att något var fel. Låt oss förklara närmare.

via Daily Mail

Advertisement
Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Berättelsen handlar om Lindsey Macrae, en 30-årig mamma som bor i Glasgow. Kvinnan gjorde, som många av oss även gör, en beställning på nätet för att skaffa nya nappar till sin dotter. Eftersom det inte var första gången hon köpte saker på den hemsidan kände hon sig ganska säker på sitt köp. Men när hon fick beställningen några dagar senare blev hon rasande och bestämde sig för att berätta om det på webben.

Lindsey lade upp ett långt inlägg på sin Facebooksida, komplett med bilder av föremålet hon fick, för att visa användarna vad som hade hänt.

"Jag beställde två nya nappar till min 2-åriga dotter Aria - berättar hon - De levererades till mig som alltid av kuriren med extrem punktlighet, men när jag öppnade dem märkte jag något som äcklade mig: napparna var redan använda . Just det. - fortsatte hon - Inte bara kunde paketet öppnas lätt och min dotter klarade det själv, utan de var även tuggade på och luktade illa, vilket var et tydligt bevis på att de inte alls var nya".

Advertisement
Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Vid ytterligare inspektion insåg denna mamma att det var ganska farligt att skicka en sådan produkt i det tillståndet och därför bestämde hon sig för att kontakta kundtjänst omedelbart och rapportera det. Många ursäkter kom från företaget, samt ett erbjudande om återbetalning och även en kupong att spendera på framtida köp.

Lindsey var dock inte nöjd, eftersom hon påpekade att hennes lilla flicka omedelbart kunde ha stoppat dem i munnen och att det inte skulle ha varit hälsosamt alls. Detta var inte bara en oro för hygienen, utan också för att de var så slitna att några småbitar höll på att lossna och kunde ha orsakat mycket allvarligare problem.

Lindsey Macrae/Facebook

Lindsey Macrae/Facebook

Som tur var slutade allt bra och lilla Aria skadades inte på något sätt. Den här historien lär oss dock att det är väldigt bekvämt att förlita sig på webben för alla typer av köp, men vi måste också vara noga med att kontrollera att kvaliteten på produkterna är lika hög som vid köp i butik.

Har du någonsin skickat tillbaka en vara för att den varit synligt använd?

Advertisement