Hans fru föder barn och han ber om skilsmässa: "Flickan är inte som jag hade förväntat mig"

av sofia

24 Mars 2023

Hans fru föder barn och han ber om skilsmässa: "Flickan är inte som jag hade förväntat mig"
Advertisement

Ibland händer det att man upptäcker att den man har vid sin sida inte är den man trodde att den var. En person vi trodde var vår vän, men som verkligen inte var det, eller en otrogen partner är bara några exempel. När vi väl har upptäckt att vi har blivit lurade är det upp till oss att bestämma hur vi ska bete oss i detta avseende. Det viktiga är att inte slösa dyrbara resurser på en person som inte förtjänar dem.

Men huvudpersonen i denna berättelse insåg på tok för sent vem hon egentligen hade bredvid sig. Låt oss berätta mer om honom.

via New York Post

Advertisement
Joe Shlabotnik/Flickr - Not the actual photo

Joe Shlabotnik/Flickr - Not the actual photo

Feng Jian är en lyckligt gift man vars liv har vänts helt upp och ner av en händelse som i allmänhet uppfattas som oerhört glädjefull, nämligen födelsen av ett barn. Mannens "problem" var ganska enkelt, nämligen att den lilla flickan var ovanligt "ful" och framför allt verkade hon inte likna hans fru, än mindre honom.

Så Feng började frukta det värsta och misstänkte att kvinnan kunde ha fött barnet som en följd av en otrohet. Hans fru försökte på alla sätt övertala honom om att det inte var sant, men det gick inte. I slutändan var den enda lösningen att genomföra ett DNA-test.

Advertisement
Anna Shvets/ Pexels - Not the actual photo

Anna Shvets/ Pexels - Not the actual photo

Till slut erkände hustrun något, men det var inte vad hennes man hade förväntat sig. Hon hade inte varit otrogen och det barnet var faktiskt deras biologiska dotter. Kvinnan hade dock genomgått flera kosmetiska operationer tidigare, långt innan hon träffade Feng. Hon hade spenderat hela 100 000 dollar på att göra radikala förändringar i sitt uteseende som hade förvandlat henne till "en annan person".

Mannen var så mållös inför denna upptäckt att han inte längre ville ha något med sin fru att göra och trots att hon precis fött deras första barn begärde han skilsmässa. Men det tar inte slut där. Eftersom han kände sig djupt lurad och blåst bestämde han sig för att stämma kvinnan. Det komiska är att han vann och den kinesiska domstolen beordrade kvinnan att betala sin före detta man hela 120 000 dollar i ersättning.

Vad tycker du om denna unika historia? Vem tycker du har rätt?

Advertisement