Efter 6-års äktenskap upptäcker han att hans fru är hans syster

av sofia

23 Mars 2023

Efter 6-års äktenskap upptäcker han att hans fru är hans syster
Advertisement

Det finns dagar där allt bara går snett, det finns oftast ingen speciell anledning till detta, det bara händer. Bilen startar inte, man tappar bort nycklarna till huset, teknik som inte fungerar och så vidare. Det finns många situationer och händelser som kan få oss att känna att vi har otur, men låt oss inse det, för det mesta är de egentligen inte så allvarliga saker.

I historien som vi ska berätta för dig nu gick praktiskt taget allt fel. Låt oss förklara närmare.

via mirror

Stockvault - Not the actual photo

Stockvault - Not the actual photo

En man som har varit gift i 6 år är huvudpersonen i vad som verkar vara en osannolik historia, men som är helt sann. Mannen gick igenom en svår period i sitt liv, hans fru blev sjuk strax efter att ha fött sin son och behövde en njurtransplantation. Det största problemet var att en lämplig donator inte hittades bland kvinnans familjemedlemmar för att kunna genomföra en operation och detta skapade många bekymmer för dem.

Sedan fick mannen en idé och bestämde sig för att själv kontrollera ifall han kunde vara en giltig donator. Han genomgick flera medicinska tester för att säkerställa att alla nödvändiga krav uppfylldes, inklusive ett DNA-test. Det kostade inte mycket att försöka och läget var mycket kritiskt, men mannen hade aldrig kunnat föreställa sig det som snart skulle ske.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Läkarna förklarade, till hans stora förvåning, att det fanns en mycket god chans att han var en lämplig kandidat för en transplantation. Men det fanns mer: resultaten av DNA-testet hade avslöjat onormala data. Genpoolens matchning mellan honom och hans fru var nästan 100 %. Mannen genomgick flera tester, som var ännu mer specifika, som när de gjordes uteslöt alla tvivel. Kvinnan han hade gift sig med och som han hade bildat familj med var hans syster.

Vår huvudperson var adopterad och hade aldrig känt sin ursprungsfamilj. Förtvivlad vände han sig till människor på nätet, på forumet Reddit, för att kunna få råd angående hans speciella och osannolika situation. De flesta av användarna visade solidaritet gentemot mannen och påpekade för honom att det nu inte var meningsfullt att "titta tillbaka", eftersom han var lyckligt gift och redan hade två barn med kvinnan.

Vad tycker du om denna otroliga historia?

Advertisement