"Jag är så snygg att de andra mammorna känner sig hotade när de träffar mig utanför förskolan"

av sofia

22 Mars 2023

"Jag är så snygg att de andra mammorna känner sig hotade när de träffar mig utanför förskolan"
Advertisement

I sociala mediers tidsålder är vi alla föremål för andras bedömningar och detta kan vara skadligt. Vad vi än gör kommer det alltid att finnas någon som är redo att kritisera. Om du bestämmer dig för att din grej till exempel är ett naturligt och bekvämt utseende, kommer vissa människor att betrakta dig som "slarvig", medan om du är särskilt hängiven till ditt utseende, kommer människor att kalla dig "ytlig".

Raven Dixon-Biggs vet detta mycket väl, en ung kvinna på 28 år, som är stolt över att vara en snygg ensamstående mamma som alltid ser perfekt ut även när hon tar med sin tvåårige son Remington till skolan.

via Mirror

Our Sunday afternoon was spent at the Feminine Impact studio. Talking all things pageantry, mental health, upcoming...

Pubblicato da Raven Dixon-Biggs. su Lunedì 14 giugno 2021

Den unga kvinnan förklarade att hon älskar att känna sig städad och klar och att hennes motto är "se bra ut, må alltid bra" i alla situationer. Även när hon började få värkar under förlossningen såg Raven perfekt ut. Hon bar en helt ny peruk, lösögonfransar, lösnaglar och en avancerad makeup. "Jag kände mig vacker och när sammandragningarna blev mer intensiva tittade jag mig i spegeln för att ge mig den boost av självkänsla jag behövde", sa hon.

Raven har inga problem med att kalla sig en "glamorös mamma". Hon ägnar två timmar åt att sminka sig, välja en outfit och fixa håret innan hon lämnar sin son på dagis. "Vissa mammor känner sig hotade av mitt välvårdade utseende, men jag bryr mig inte. Jag kommer aldrig att ändra mig. Jag kommer aldrig att ha på mig joggingbyxor, ha håret i en rufsig knut och kommer aldrig lämna huset utan smink", sa hon.

Advertisement

First appearance of the year at Aluna Bar Birmingham for their International Women’s Day Event. 👌 ALUNA Birmingham World's Perfect Pageant and Model Search

Pubblicato da Raven Dixon-Biggs. su Sabato 14 marzo 2020

Raven, som arbetar som banksadministratör i Birmingham i Storbritannien, sa: "Jag har alltid varit så här, jag vaknade inte en morgon och bestämde mig för att bli en glamorös mamma, tvärtom, jag visste att jag skulle vara det för det är så jag är. Många mammor rynkar på näsan när de ser mig eftersom de inte vill gå upp tidigt på morgonen för att se bra ut, men jag har mer viljestyrka."

"Folk tror att för att jag har blivit mamma borde hela min existens på planeten vara att vara mamma, men jag är fortfarande jag. Varför ska jag sluta sminka mig för att jag har fått ett barn? Jag behöver det till och med mer, för att täcka mina mörka ringar!", skämtade hon.

Vad tycker du om saken? Håller du med om hennes livsfilosofi?

Advertisement