En pappa lämnar ett meddelande till lärarna i sin dotters lunchlåda

av sofia

18 Mars 2023

En pappa lämnar ett meddelande till lärarna i sin dotters lunchlåda
Advertisement

Att uppfostra sina barn är ett svårt uppdrag och man kan inte alltid vara säker på att de val som görs är de bästa. Men om barnet inte saknar någonting och lever i en lugn och bekväm situation, där inga utomstående behöver ingripa, vet vi mycket väl att de enda som kan säga eller göra något angående hur deras barn bör växa upp är föräldrarna och ingen annan.

Det är därför pappan i centrum av denna berättelse reagerade direkt och gick rakt på sak när det gällde skolans lärares inblandning i vad hans lilla dotter åt eller inte. Låt oss förklara närmare.

via DailyMail

Advertisement

Had a bit of a panic attack last. It was super fun. Basically chest pains mixed with arm numbness and light headedness...

Pubblicato da Teddy Eva Scents su Lunedì 12 settembre 2022

Ross Hunt, ursprungligen från Wales, är pappa till tre underbara barn och har lockat till sig uppmärksamhet för att ha lagt upp en video där han berättar om en situation han hamnade i. En dag, enligt vad han själv berättar, skulle hans lilla flicka ha kommit hem från skolan ledsen på grund av lärarna. Uppenbarligen hade lärarna inte tyckt om den typ av lunch som den lilla flickan hade med sig och hade passat på att säga till henne mer än vanligt.

Lärarna hade lagt märke till några sötsaker i matsäcken och hade sett till att hon ätit de mest näringsrika och hälsosamma sakerna innan hon åt dem. Pappan gillade inte att de lagt sig i och bestämde sig för att lägga en lapp i hennes lunchlåda.

"Välkommen till min dotters lunch! Vi är medvetna om innehållet i denna låda och vi är glada över att hon äter det hon vill" - så lyder meddelandet.

Advertisement

Fair play, bedtime stories have changed a lot over the years. Believe it or not, I used to read to Isabelle every night...

Pubblicato da Teddy Eva Scents su Sabato 22 ottobre 2022

Ross tillade sedan att han gärna skulle ha skrivit att de borde ha ägnat sig åt sina egna saker istället och inte borde ha ingripit i vad som är andras ansvar, men hans fru hindrade honom från att gå rakt på sak och vara otrevlig.

"Om de ger en chokladkaka att äta i skolan är det okej, men om de tar med sötsaker hemifrån nej - sa mannen - Jag tycker bara att de borde sluta tala om för barnen vad de får och inte får äta eftersom det är föräldrarnas ansvar".

I have nothing to say 🙈 here’s a family picture from the Gruffolo Trail today though 😂 We’re hopefully getting the 3rd...

Pubblicato da Teddy Eva Scents su Domenica 3 aprile 2022

Ett uttalande som har både fått stor förståelse och delats av många. Faktum är att ett flertal användare lämnade en kommentar där de sa att de hade samma uppfattning. Tvärtom fanns det också de som stödde lärarnas beteende och underströk hur grundläggande det är att lära sina barn vikten av att äta bra.

I hans ställe, skulle du ha reagerat på samma sätt eller tycker du att man bör ingripa när någon gör ett misstag och tala om det?

Advertisement