Han äter en hamburgare på en snabbmatsrestaurang och går fram till disken för att fråga vem som har tillagat den (+VIDEO)

av sofia

17 Mars 2023

Han äter en hamburgare på en snabbmatsrestaurang och går fram till disken för att fråga vem som har tillagat den (+VIDEO)
Advertisement

Vanligtvis, när du äter mat på en restaurang, interagerar du aldrig med köket eller med någon som har lagat den, såvida du inte ställs inför ett problem, som en smaklös maträtt eller andra typer av problem.

Det var därför en kille vid namn Marcus Jeffers skapade stor uppståndelse när han efter att ha bitit i en hamburgare gick fram till disken och bad att få prata med personalen på ett mycket beslutsamt sätt. Scenen förevigades i en video som har fått över åtta miljoner visningar på grund av den minst sagt oväntade reaktionen.

via Today

Advertisement

I videon, publicerad av Marcus själv, ser vi killen sitta vid ett bord i sällskap med sina vänner. Alla njuter av en utsökt måltid på en snabbmatsrestaurang i Silverlake, Los Angeles, USA. Plötsligt, efter ett par tuggor av sin hamburgare, reser sig Marcus upp och går fram till personaldisken och kräver att få veta vem som gjort hans hamburgare. Marcus går fram till kassörskan och för att locka till sig personalens uppmärksamhet och inne på det fullsatta stället börjar han skrika: "Vem har gjort den här hamburgaren?".

Hans bestämda ton får honom nästan att låta aggressiv till den grad att kökspersonalen ser skrämt på honom och tvekar att svara på hans enkla fråga. Vid det tillfället upprepar Marcus frågan ytterligare två gånger och får till slut svaret han letade efter. Han vänder sig till kockarna och berömmer dem högljutt för deras talang. "Du gör ett utmärkt jobb. Bra service. Det här är verkligen en god hamburgare!", ropar han.

Advertisement

Efter några ögonblicks häpnad börjar hela personalen också skrika och applådera tillsammans med Marcus, och njuter av några sekunders firande inne på restaurangen. Den positiva stämningen sprider sig snabbt även bland de andra kunderna som börjar skratta och jubla tills Marcus går tillbaka till sitt bord för att avsluta sin måltid med sina vänner.

Det är otroligt hur ett enkelt "tack" för det utförda arbetet kan förvandla en helt vanlig dag till en extremt positiv dag. Ibland räcker det med väldigt lite för att göra världen till en bättre plats.

Advertisement