En kvinna råkat äta ett potatischips värt 113 000 euro

av sofia

04 Mars 2023

En kvinna råkat äta ett potatischips värt 113 000 euro
Advertisement

Ibland kan tur komma i de mest bisarra former, bokstavligen och när detta händer är det inte alltid man märker det. Detta är vad som bokstavligen hände med Dawn Sagar, en kvinna som bor i England som mumsade på en påse chips och upptäckte att ett av dem hade en perfekt hjärtform. Efter att ha beundrat dess form och tagit ett foto tänkte hon inte så mycket mer på saken och njöt av sitt mellanmål. Strax efter upptäckte hon att potatischipset hon just hade ätit kunde ha gett henne en rejäl summa pengar.

via Ladbible

Advertisement

Drink before Olly

Pubblicato da Dawn Sagar su Sabato 25 marzo 2017

För några dagar sedan lanserade tillverkaren av chipsmärket Walkers en minst sagt ovanlig tävling, där konsumenterna uppmanades att leta efter hjärtformade chips i påsen. Vinnaren skulle få ett fantastiskt pris, en summa på 100 000 pund (eller 113 000 euro) för den som lyckas hitta det mest perfekt hjärtformade potatischipset.

Även om tävlingen annonserades flitigt på varumärkets sociala medier, hade Dawn aldrig hört talas om den. Kvinnan, som arbetar i en stormarknad, tog en paus i butiken och bestämde sig för att äta de berömda chipsen, inklusive den med en bisarr och mycket sällsynt form. När hon såg att den var så olik de andra, tog hon ett foto, skickade det till sina vänner, varefter hon åt upp sina chips utan att fundera allt för mycket.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Hennes vänner, som kände till tävlingen, försökte säga åt henne att inte äta den och besöka tillverkarens hemsida, men det var för sent. Efter att ha blivit helt chockad tog kvinnan det ändå med en klackspark: "Det är väl inte hela världen? Det kunde ha gjort mitt liv lite lyckligare, men jag har inte pengarna så det gör ingen skillnad. Det spelar ingen roll" säger hon.

Kassörskan har också lärt sig sin läxa och efter hennes missöde, varnade hon under hela tävlingen, alla kunder som köpte ett liknande paket med chips och informerade dem om priset. Vem vet om karma kommer att låta henne ha samma tur igen med tanke på hur vänlig hon varit mot andra, låt oss bara hoppas att hon nästa gång kommer att vara lite mer försiktig.

Advertisement