Han äter en hamburgare med pommes frites på planet och stör kvinnan i sätet bredvid som är vegetarian: "Jag står inte ut med lukten"

av sofia

30 December 2022

Han äter en hamburgare med pommes frites på planet och stör kvinnan i sätet bredvid som är vegetarian: "Jag står inte ut med lukten"
Advertisement

När du är på väg att ta en lång resa, oavsett om det är med tåg eller flyg, försöker du alltid uppnå maximal komfort. Men oförskämda människor finns överallt och tyvärr kan du aldrig förutse vem som kommer att sitta bredvid dig. Ni förstår säkert att 8 timmars resa bredvid en person som tittar anklagande på oss för att vi irriterar dem med vår närvaro, kanske inte är det trevligaste man kan råka ut för. Detta var vad som hände med huvudpersonen i den här historien, som stirrades ut av kvinnan som satt bredvid henne bara för att hon under flygningen "hade vågat" äta en hamburgare och pommes frites. Den starka lukten av maten har uppenbarligen irriterat kvinnan i sätet bredvid. Vad kan man göra i dessa situationer?

via Reddit

Advertisement
Unsplash / Josh Duke / not the actual photo

Unsplash / Josh Duke / not the actual photo

Den kvinnliga huvudpersonen i den här historien berättade om den jobbiga händelsen som hon råkade ut för på planet på Reddit för att få en åsikt av en utomstående angående situationen. Kvinnan skrev att hon var tvungen att ta en 8-timmars flygning med ett kort byte och att hon upptäckte att de på både första och andra flygresan bara skulle servera kex. När hon väl kom av planet sprang kvinnan till gaten för att undvika att missa anslutningsflyget och insåg att hon hade tillräckligt med tid för att köpa något att äta på planet. "Jag frågade om jag kunde ta med mat ombord och hon försäkrade mig glatt att jag kunde. Så jag gick för att köpa en hamburgare, pommes frites och en dricka", förklarade hon.

Väl ombord var personen bredvid henne dock inte särskilt nöjd med den stickande lukten som maten gav ifrån sig. Kvinnan försökte att inte bry sig och så fort det gick att sänka det fällbara bordet började hon äta.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Passageraren som satt bredvid kvinnan började klaga öppet och hävdade att lukten av stekt mat och kött - mat som hon absolut inte äter - gav henne ont i magen. "Först ignorerade jag henne och fortsatte att äta", sa kvinnan, "men hon började gnälla ännu högre. Till slut sa jag till henne att jag köpte maten efter att ha bekräftat med personalen i gaten att det var okej och att jag var hungrig, så jag var ledsen men detta var hennes otursdag." Hon ringde på flygvärdinnan för att klaga och fick som svar att kvinnan som satt bredvid henne hade all rätt att äta maten hon köpt på flygplatsen.

Kvinnan känner att hon har rätt, men ville i alla fall fråga om användarnas åsikt. Vad tycker du? Vad skulle du ha gjort i en sådan situation?

Advertisement