En "hemlig välgörare" skickar en massa presenter till en 84-årig kvinna

av sofia

16 December 2023

En "hemlig välgörare" skickar en massa presenter till en 84-årig kvinna
Advertisement

Julen ska vara en magisk och glädjefylld tid för alla, men tyvärr är det för vissa också en lite vemodig tid på året. Faktum är att det finns många äldre som tillbringar julhelgen ensamma eller i ekonomiska svårigheter.

I USA, närmare bestämt i östra Idaho, finns en mystisk välgörare som heter "Secret Santa" som varje år ställer en miljon dollar till förfogande för att donera till behövande människor i sitt område, speciellt om de utmärker sig genom sin godhet i hjärtat, som bara jultomten skulle göra. Den här gången bestämde han sig för att överraska Phyllis, en 84-årig kvinna.

En överraskning för Phyllis

En överraskning för Phyllis

YouTube - East Idaho News

Välgörarens pengar anförtros omgående till East Idaho News-teamet, som har till uppgift att leverera gåvorna precis som om de vore hemliga tomtenissar. Phyllis bor ensam i ett lägenhetskomplex för låginkomsttagare. Tyvärr var hon tvungen att lämna in sin lastbil på service nyligen och det kostade henne en hel del pengar.

Trots sin ålder går hon till gymmet varje dag och folk säger alltid till henne: "Jag kan inte fatta att du är 84 och fortfarande går till gymmet." Alla som känner henne beskriver henne som en glad och godhjärtad kvinna. Trots att hon inte har så mycket i livet gör Phyllis alltid sitt bästa för att hjälpa andra.

Så teamet av "Hemliga tomtens tomtenissar" överraskade kvinnan med en glad julsång som 84-åringen svarade på med ett varmt leende.

Advertisement

Den äldre kvinnan blev alldeles rörd

Den äldre kvinnan blev alldeles rörd

YouTube - East Idaho News

I videon som också lades upp på YouTube ses Phyllis fråga: "Vad gör du vid min dörr?" med ett leende på läpparna. Reportern Nate svarade med att säga: "Vi kom för att ge dig några julklappar." När de väl kom in i huset gav de kvinnan en liten julgran och vid det tillfället blev Phyllis rörd. De gav henne också en jultomte, en skylt där det stod "Holiday Gnome" och en vacker filt.

Phyllis kunde bara inte tro vad som höll på att hända och det gjorde henne mållös men extremt tacksam. Efter lite småprat berättade Nate för kvinnan att han vet att hon går till gymmet varje dag och att hon är 84 år gammal. "Hur vet du allt detta?" frågade Phyllis.

Slutligen levererade de hemliga tomtarna den största överraskningen av alla: 3 000 dollar i presentkort att spendera på Fred Meyer, en amerikansk stormarknadskedja. Vid det laget började Phyllis gråta av glädje. Hon var mållös och gav varje tomte en varm kram. På frågan vad hon ville säga till den hemliga tomten svarade hon: "Jag vet inte vem du är men du förtjänar all kärlek i världen, god jul. Tack tomten, jag är så tacksam. Det betyder så mycket för mig."

Advertisement