Hon vägrar ta hål i öronen på en nyfödd bebis och ger upphov till stark kontrovers

av sofia

19 Mars 2023

Hon vägrar ta hål i öronen på en nyfödd bebis och ger upphov till stark kontrovers
Advertisement

Det finns många modeflugor och uttrycksformer som frodas i vårt samhälle. Framför allt är tatueringar och piercingar väldigt populära, åtminstone sedan cirka tio år tillbaka.

Men även om det inte längre gör samma sensation som det en gång gjorde och faktiskt anses vara mer än normalt, kräver en tatuering eller piercing fortfarande att vissa regler respekteras. I vissa länder måste du till exempel ha uppnått myndig ålder eller ha familjens samtycke när det gäller minderåriga, i andra är dessa metoder till och med förbjudna fram till fjorton års ålder.

Det är därför inte förvånande att en kunds begäran gjorde huvudpersonen i dagens berättelse alldeles mållös.

via www.dailystar.com

Advertisement

Molly treated me so nice and kindly piercing my cheekbone microdermal today. Not something I ever thought I would do...

Pubblicato da Adhum Price su Lunedì 13 febbraio 2023

Adhum Price är en piercare från Birmingham som har hamnat i en ganska komplicerad diskussion med en av sina kunder.

Adhum beskriver scenen så här: "Hej, kan man möjligen pierca sig här?" Frågade kunden. "Hej, ja det gör vi, det här är en piercingstudio", hade Adhum svarat. "Jättebra, då skulle jag vilja ta hål i öronen på min bebis", fortsatte kunden. Enligt reglerna frågade piercaren sedan kunden hur gammalt barnet var. "Min bebis är två veckor gammal."

Vid det här laget kände Adhum att situationen blwv komplicerad och erkänner att hon stannade upp en stund för att formulera ett korrekt svar till den kunden.

Advertisement
stocksnap.io - Not the actual photo

stocksnap.io - Not the actual photo

"Nej, jag är ledsen, men jag kan inte ta hål i ditt barns öron två veckor efter hennes födelse" började Adhum. "Så, hur lång tid måste jag vänta innan du kan ta hål i mitt barns öron?!" Fortsatte mannen fråga irriterat. Vid det här laget sa Adhum att hon var tvungen att "bekämpa sina värsta demoner" för att behålla lugnet och inte tappa kontrollen.

"Generellt sett börjar min personal och jag från minst åtta års ålder och även då ser vi till att det verkligen är barnets vilja. Vi kontrollerar om barnet känner sig bekvämt med att ta hål i öronen och om hon eller han är medveten om att vi använder nålar för detta ingrepp och så frågar vi om barnet känner sig oroligt över detta”, förklarade Adhum upprört. "Men hon har inga problem med nålar!" Utbrast den arga kunden. Adam trodde inte sina öron, "Hallå, bebisen är bara två veckor gammal, den vet inte ens vad det är!" svarade hon. Till slut gav kunden upp, men Adhum ville dela den mycket märkliga upplevelsen med människor på nätet.


En del användare hävdade att begäran från pappan angående bebisen inte var så absurd, men de flesta tog Adhums parti och berömde henne. Vad tycker du om saken? Vems parti skulle du ta?

Advertisement