En mamma låter sin 6-åriga son bjuda henne på middag: "Jag vill lära honom hur man behandlar en kvinna"

av sofia

16 Mars 2023

En mamma låter sin 6-åriga son bjuda henne på middag: "Jag vill lära honom hur man behandlar en kvinna"
Advertisement

Att vara föräldrar är en ansträngande uppgift. Man måste inte bara försörja sina barn, utan man måste också ge dem en bra uppfostran, både lära dem hur världen ser ut och hur man bör bete sig.

Ett ansvar som är mycket viktigt i vårt samhälle: det är tack vare lärdomarna från föräldrar som barnen kommer att kunna bete sig korrekt med andra människor. Det finns olika övertygelser om hur man uppfostrar ett barn, den metod som mamman som är huvudperson i den här historien har använt sig av är verkligen unik. Låt oss kika på vad det handlar om.

via abcnews.go.com

Advertisement

Nikkole Paulun, mamma till två barn, har ett svårt förflutet bakom sig och i synnerhet har hon haft negativa erfarenheter med män.

Kvinnan har därför bestämt sig för att uppfostra sin son, reda från barndomen, att bete sig på det mest lämpliga sättet mot det kvinnliga könet. Hon har till exempel lärt honom att inte sitta med någon typ av elektronisk enhet vid bordet eftersom det inte är artigt, men det tar inte slut här.

Så vilket bättre sätt att lära honom hur man beter sig som en gentleman och hur man visar respekt än att använda sig själv som en förebild? Nikkole har bestämt sig för att visa sin son hur man beter sig med kvinnor, att anta rollen som "en tjej att uppvakta och behaga". Hur har hon gjort detta undrar du?

Advertisement

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Pubblicato da Nikkole Ledda su Venerdì 1 gennaio 2016

En gång i månaden låter kvinnan sin son (6 år gammal) ta ut henne på middag och precis som om pojken var på en romantisk dejt så låter hon sig bli "bjuden" av honom som bokstavligen betalar notan för båda och även lämnar dricks till servitören/servitrisen i tjänst!

"Det är aldrig för tidigt att lära ditt barn att respektera andra ordentligt", sa hon. "Jag lärde min son att öppna dörren för mig, dra ut min stol från bordet, berätta om sin dag och fråga om min. Jag tvingar honom att betala notan med pengarna han tjänar på hushållsarbete och även att ge dricks till servitörer. På så sätt lär jag honom inte bara värdet och hanteringen av pengar, utan också hur man behandlar en kvinna och hur man beter sig mot henne på en dejt. Så här visar du kärlek och respekt mot kvinnan du älskar."

Den här kvinnan vill verkligen lära sin son vissa saker väldigt tidigt, eller kanske är det rätt att börja förklara en del saker för dina barn redan från en tidig ålder? Vad tycker du om saken?

Advertisement