Den här kvinnan gjorde ett riktigt kap och lyckades köpa en brudklänning värd flera tusen dollar för bara 50

av sofia

16 Mars 2023

Den här kvinnan gjorde ett riktigt kap och lyckades köpa en brudklänning värd flera tusen dollar för bara 50
Advertisement

Shopping är en av många människors favoritaktiviteter. Att gå på promenad, titta i skyltfönstren, prova kläder eller köp senaste modet är både trevligt och användbart för att tillfredsställa sina behov.

Det finns dock varor som definieras som "lyx" som verkligen inte är inom allas räckhåll, tvärtom. Tänk om vi berättade att det är möjligt att köpa varor av mycket högt värde till ett lågt pris? Tror du inte på det? Den här berättelsens kvinnliga huvudperson har visat oss att detta faktiskt kan hända.

via rivaltimes.com

Advertisement

Ophelia Nichols, en 41-årig innehållsskapare på nätet, kom över ett ganska unikt erbjudande. När hon handlade i en secondhandbutik såg hon en vacker brudklänning till ett riktigt bra pris.

Som framgår av kvinnan i en video, har klänningen inuti etiketten för ett mycket känt och dyrt märke, Romona Keveža. Ophelia säger att hon blev chockad vid åsynen av det designerplagget och klänningen, som var värd cirka 3 500 dollar, såldes för bara 50 dollar!

Kvinnan avslöjar att hon till och med kände sig skyldig vid tanken på att kunna få klänningen till det löjligt låga priset och bestämde sig till slut för att förklara produktens verkliga värde för ett butiksbiträde. Ophelia fick dock veta att det inte spelade någon roll och att klänningen kunde vara hennes till det pris som stod på lappen. Den rörda kvinnan köpte den och vad hon bestämde sig för att göra med den kommer att göra dig ännu mer förvånad!

Advertisement

Ophelia är känd på nätet för att vara väldigt kärleksfull och alltid försöka hjälpa andra. På sina sociala medier är hon känd under smeknamnet Mama Tot just för att kvinnan ger råd och hjälper sina följare i svårigheter.

Ophelia berättar i videon att hon grät när hon provade klänningen hemma. När hon gifte sig hade kvinnan inte haft råd med en sådan vacker och dyr klänning. Det var här hon fick en idé och Mama Tot bestämde sig för att göra gott. Kvinnan gjorde ett inlägg på sina sociala medier där hon sa att hon gärna skulle ge den underbara klänningen till ett par som inte hade råd med en bröllopsklänning!

Hennes följare uppskattade Ophelias gest och blev rörda, men sa till henne att de hade föredragit att klänningen hade stannat hos henne, även med tanke på hur bra den passade. Mama Tot fortsatte dock att insistera och att kunna ge ett vackert leende, på en speciell dag som ett bröllop, fortsatte att vara hennes högsta prioritet. Hennes gest är verkligen generös och kommer att göra en annan kvinna väldigt glad. Så när du går och handlar, håll utkik eftersom en sådan god affär skulle kunna hända dig också!

Advertisement