Ett brudpar arresteras för att kvinnans vita klänning stals från brudgummens föredetta fru

sofia

12 Februari 2022

Ett brudpar arresteras för att kvinnans vita klänning stals från brudgummens föredetta fru
Advertisement

Bröllopsdagen är den viktigaste i livet för ett par som bestämmer sig för att ta det stora steget. Både den blivande brudgummen och den blivande bruden förbereder sig månader och månader i förväg för att välja plats för den religiösa eller borgeliga ceremonin, restaurangen där mottagningen ska hållas, samt menyn för de många gästerna och vilka kläder man ska bära. Kanske är det lättare för brudgummen, för bruden, förutom den traditionella vita klänningen, finns det många andra saker att organisera och ta hänsyn till i förväg.

via AITA/Reddit

Advertisement
Khoi.dng/Wikimedia - Not The Actual Photo

Khoi.dng/Wikimedia - Not The Actual Photo

Istället vill vi idag berätta en otrolig historia som har som huvudpersoner ett nygift par och en gemensam vän till dem, som på Reddit gjorde ett inlägg för att förstå om hon var boven i dramat eller inte. Kort sagt, var den här tjejen mycket god vän med ex-frun till mannen som skulle gifta om sig och även med mannen själv. Efter några års äktenskap separerade hon från honom efter det att hon fick reda på att han var otrogen, men när han kom hem för att hämta sina saker märkte hon att några privata smycken och hennes vita brudklänning saknades. Till en början verkade det vara omöjligt att mannen skulle ha stulit dem.

Några år senare blev huvudpersonen som berättade hela historien på Reddit inbjuden till mannens andra bröllop, och när hon deltog i ceremonin kunde hon inte låta bli att märka att brudens vita klänning var väldigt lik, om inte nästan identisk med exets, som var hennes vän. Allt hon gjorde var att ta en bild av den vita klänningen och skicka den till kvinnan, klänningens rättmätige ägaren ...

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Exet kände omedelbart igen den vita klänningen som hade stulits ifrån henne, samt de smycken som hon hade burit, tackade vännen som hade bjudits in till bröllopet för att hon skickat den bilden till henne och ringde omedelbart polisen. En timme senare ingrep polisen vid mottagningen, bad artigt bruden att följa med dem till polisstationen och lämna den vita klänningen och juvelerna som hon bar den dagen i ett förråd eftersom de hade blivit stulna några år tidigare. Som tjejen som berättade hela den här historien avslutade med att säga, pratar mannen inte längre med henne och betraktar henne som en riktig "festsabotör" för att ha förstört hans bröllop med hjälp av ett foto taget med en mobiltelefon.

Många av användarna har bestämt ställt sig på den trogna vännens sida som kände igen klänningen och smyckena och deras rättmätiga ägare, andra sa att det hade varit bättre om bruden skulle ha blivit anmäld för stöld efter bröllopsdagen, för att undvika att förstöra den stora dagen.

Vad skulle du ha gjort?

Advertisement