Han ser en upprörd brud på gatan och hjälper henne: "Hon var upprörd och bad om skjuts så jag körde henne till kyrkan"

av sofia

22 Juli 2022

Han ser en upprörd brud på gatan och hjälper henne: "Hon var upprörd och bad om skjuts så jag körde henne till kyrkan"
Advertisement

Låt oss inse det: bröllopsdagen är bland det vackraste som två personer kan uppleva under en livstid. Ögonblicket då två människors förening blir officiell och firas tillsammans med nära och kära. Men vad händer om något går fel just det datumet? Oförutsedda händelser vilar alltid runt hörnet och det är inte lätt att hitta snabba och effektiva lösningar, om du inte har turen att möta den idealiska personen som lyckas lösa situationer som verkar hopplösa.

Exakt vad som hände i berättelsen vi nu ska berätta för dig. I det här fallet var en brud på väg att missa sitt eget bröllop, men sedan dök Marksteen Adamson plötsligt upp som hittade den idealiska lösningen och åtgärdade problemet.

via marksteenadamson/Tik Tok

marksteenadamson/Tik Tok

marksteenadamson/Tik Tok

Det var en helt vanlig dag, en dag när Marksteen Adamson satt i bilen på väg att äta lunch med sina vänner i soliga London, då han märkte något ovanligt som fångade hans uppmärksamhet och förändrade hans dag. I ett långt inlägg på Tik Tok som åtföljde videon av händelsen sa mannen att han av en händelse såg en kvinna i brudklänning stå på trottoaren.

"Jag började filma scenen för att den var för ovanlig och vacker - skrev författaren till inlägget - Sedan, plötsligt började bruden titta på mig och närmade sig mig för att säga något. Hon förklarade att hon och hennes vänner var fast där eftersom taxibilarna som de hade ringt hade avbokat i sista minuten och att de inte visste hur de skulle komma till kyrkan. Så de satte sig i min bil och jag körde dem till platsen".

Advertisement
marksteenadamson/Tik Tok

marksteenadamson/Tik Tok

En räddning som gjorde att den unga bruden kunde nå sin blivande man med bara 45 minuters försening. Enligt vad Marksteen berättar pratade paret under resan på väg till kyrkan om lite av varje och kom in på många intressanta samtalsämnen. "Sedan, när jag lämnade av henne - skriver författaren i slutet av inlägget - hörde jag orgeln spela och insåg att allt hade slutat väl. Det var en underbar solig dag".

Som tur var slutade historien, som började väldigt illa, på bästa sätt och kärleksparet lyckades kröna sin dröm framförallt tack vare denna främling. Videon fick väldigt många visningar och nådde en halv miljon, liksom kommentarerna där alla användare berömmer och tackar den här mannen för att han var så vänlig och förstående.

marksteenadamson/Tik Tok

marksteenadamson/Tik Tok

Låt oss inte glömma att han kunde ha struntat i det, åkt därifrån och följt med sina vänner på lunch, men nej, han tog den unga kvinnans begäran om hjälp på allvar, "hjälpte" henne och stöttade henne så att hon kunde nå den blivande brudgummen.

Var han inte väldigt snäll och osjälvisk? Vad skulle du ha gjort ifall du varit i hans situation?

Advertisement