Den blivande bruden ber om att bli följd till altaret av pappan till tjejen som donerat sina organ till henne

av sofia

22 April 2023

Den blivande bruden ber om att bli följd till altaret av pappan till tjejen som donerat sina organ till henne
Advertisement

Att uttrycka generositet, solidaritet och kärlek till främlingar är en underbar handling som ibland sker i form av organdonation. Denna gest ger hopp till dem som lider av allvarliga sjukdomar, och ger möjlighet att läka och leva för människor som helt hade tappat hoppet om en framtid.

Berättelsen om Diana Donnarumma Kreher, en ung amerikansk kvinna, representerar ett konkret exempel på vikten och skönheten med organdonation. Hennes tillstånd var ett hinder för att förverkliga drömmen om att gifta sig. Kvinnans framtid och möjlighet till äktenskap var tveksam, eftersom väntelistan för transplantation var extremt lång, men sedan förändrades plötsligt något.

via Inspiremore

Advertisement

Hospitals are really just prisons for the sick. I just got out of another scary hospitalization where I was placed...

Pubblicato da Diana Donnarumma su Venerdì 25 giugno 2021

Diana Donnarumma upplevde en oförglömlig känsla när hon gick nerför gången med Daniel Donnelly Jr., pappan till hennes organdonator. Heather Donnelly dog ​​i en bilolycka i Texas 2017, tre dagar före sitt bröllop. Föräldrarna bestämde sig för att donera och åtta personer valdes ut från väntelistan, inklusive Diana. I början av 2021 ville Diana hylla Heather och bad Daniel att gå med henne halvvägs nerför gången på hennes bröllopsdag. "Jag ville ge hennes pappa den möjligheten, men också föra hennes anda vidare dag för dag", förklarade Diana.

Daniel kunde inte hålla tillbaka tårarna när han såg Diana i sin bröllopsklänning och kramade henne innan han lämnade henne med sin pappa, Glen, som lämnade över henne till hennes blivande make, Conlan Kreher. Bröllopet ägde rum i Salvatore's Italian Gardens i Lancaster och var en dröm för Diana. "Jag kände alla känslor i världen: jag var glad, nervös, ledsen för Heather, men oerhört tacksam för att jag gifte mig med mitt livs kärlek. Jag sa till Dan att Heathers ande var där med oss ​​och att hon var lyckligare än någonsin. Han sa att han kände sig ärad över att få följa med mig längs med gången och att han nu har en dotter till. Jag skulle vilja att folk insåg värdet av organdonation”, sa han.

Advertisement

The Krehers

Pubblicato da Diana Donnarumma su Venerdì 24 settembre 2021

Diana sa att hon hade lidit av hälsoproblem sedan hon var barn och upptäckte 2016 att hon hade gastropares, en sjukdom som hindrar magen från att fungera ordentligt. Efter donationen mår hon mycket bättre: "Jag var fysiskt och känslomässigt utmattad innan, men nu har jag en framtid", sa hon. "Utan Heather skulle jag aldrig ha gift mig", förklarade hon.

"De här ungdomarna är lika tillgivna som min dotter var och hon skulle vara väldigt stolt över dem - kommenterade Daniel - jag önskar dem lycka till. Jag vet att Heather tittar på oss och jag föreställer mig att hon är väldigt glad. Diana är en gullig tjej, hon har ett hjärta av guld, hon kallar mig pappa. Hon säger: 'Jag har två pappor nu.' Jag är väldigt nöjd". Vilket vackert sätt att hedra Heathers liv och arv.

Advertisement