En änka fortsätter att få sin avlidne mans presenter: "Det är rörande att få dem varje år" (+VIDEO)

av sofia

25 April 2023

En änka fortsätter att få sin avlidne mans presenter: "Det är rörande att få dem varje år" (+VIDEO)
Advertisement

Äkta kärlek är en unik och sällsynt gåva som överlever allt och varar för evigt. Den övervinner stora avstånd, problem och överlever till och med döden. Rich Cox visste detta mycket väl, en man som gick bort för tidigt, men som gjorde allt för att få sin kärlek att överleva.

Hans enda önskan var faktiskt att hans fru Tracy aldrig skulle glömma den starka känsla han kände för henne under deras 26 år långa äktenskap. Innan hon försvann såg han därför till att kvinnan skulle få en överraskning vid varje högtid, särskilt alla hjärtans dag och födelsedagen.

via CNN

Advertisement
YouTube - LEX18

YouTube - LEX18

Tracy fick sin första gåva ett år efter hennes mans bortgång: "Jag kände att han fortfarande var med mig", sa hon. Från det ögonblicket tar änkan varje år emot blommorna med ett tillhörande kort, alltid med fraser fulla av kärlek. 2018 löd raden: "Tracy, du ser mig inte men jag finns alltid hos dig. Jag älskar dig, Rich." Tracy bor i Kentucky, i USA, och talar kärleksfullt om sin man, som gick bort vid 53-års ålder. Han var en kärleksfull, känslig och omtänksam man som älskade att ge henne blommor även utan någon specifik anledning.

"Varje gång jag tar emot dem känner jag så starka känslor och får glädjetårar. De väcker så många minnen hos mig" säger hon. Rich och Tracys fyra barn kände till sin pappas hemliga projekt, men vet inte hur han lyckades ordna blomleveranser till sin fru. De vet bara att de kommer att fortsätta under lång tid. "Han är den sortens man som alla kvinnor drömmer om att hitta, en sann kärlekshistoria", sa dottern Bethany.

Advertisement

Inte ens Tracy kunde förstå om Rich betalade floristen i förväg eller lämnade instruktioner till någon, men innerst inne bryr hon sig inte. Hon vet bara att varje år, när hon ser blommor på sin tröskel, känner hon hur hjärtat slår snabbare och ett leende lyser upp hennes ansikte.

Hon vet att Rich tittar på henne där uppifrån och skickar en slängkyss. Hon vet att deras kärlek är starkare än något annat och att de en dag kommer att träffas igen. Fram till den dagen lever Tracy sitt liv och är tacksam för gåvan som Rich har gett henne: en evig kärlek.

Advertisement