Han reser 6000 km för att möta sitt livs kärlek, men hon dyker inte upp

av sofia

31 Juli 2022

Han reser 6000 km för att möta sitt livs kärlek, men hon dyker inte upp
Advertisement

Det sägs att kärlek kan övervinna allt och det finns många berättelser som handlar om människor som är så kära att de kan övervinna de mest oöverstigliga hindren, som exempelvis avstånd. Hur många par finns det inte som älskar varandra väldigt mycket men bor i olika städer? Hur många av dessa har fått höra "det kommer aldrig att hålla" och istället gift sig eller hur som helst fortsätter att leva i en relation?

Detta måste Daniel Barrera ha tänkt, en ung man som bestämde sig för att ge sig ut på ett äventyr för att träffa personen han trodde var hans livs kärlek. Låt oss kika på vad som hände.

via La Vanguardia

TikTok - itsdanibarrera

TikTok - itsdanibarrera

Killen som är från Teneriffa hade ett virtuellt förhållande i tre år med sin "soulmate", som bodde i USA, mer specifikt i Orlando, Miami. Daniel tröttnade på avståndet, så han packade sina väskor, bokade ett flyg och reste 6 000 kilometer för att träffa den här tjejen. Till hans stora förvåning, blev stunden när han landade på flygplatsen och stod och väntade på henne, en vändpunkt. Lyckan och spänningen över att få träffa sin stora kärlek försvann snabbt när han insåg att hon inte skulle komma.

"Hon dök inte upp", förklarade mannen i en video som delades på TikTok. Daniel tog kontakt med tjejen för att ta reda på vad som kunde ha hänt, men insåg att inte bara hade hans meddelanden inte besvarats, utan han hade blivit blockad på alla sociala medier. Han kunde inte kontakta henne varken på Facebook, Instagram, WhatsApp eller någon annanstans.

Advertisement
TikTok - itsdanibarrera

TikTok - itsdanibarrera

Videon blev viral inom bara några timmar och användarna visade all sin solidaritet med killen och skrev meddelanden för att stötta honom. Efter framgången med videon och de dussintals frågor som lämnades i kommentarerna för att ta reda på mer om detta äventyr, bestämde sig den unge mannen för att svara på några av dem: "Jag förlorade tusentals euro, tre år av mitt liv och den här tjejen lekte med min mentala hälsa", förklarade killen, men han tappade inte modet helt:"Men jag gick åtminstone till Disneyland, såg en krokodil och shoppade".

Tyvärr är denna situation mycket vanlig nuförtiden och vanligtvis kallas dessa personer för "Catfish": de är bedragare som utnyttjar människor genom att locka dem med en falsk profil. De brukar be om pengar av olika anledningar och låtsas vara intresserade av offret. När den senare bestämmer sig för att ta ett steg framåt och träffas försvinner denna Catfish från sociala medier och gör sig helt enkelt otillgänglig för att inte bli upptäckt.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation?

Advertisement