x
"Jag är 22 och dejtar en 57-årig man:…
Hon får plötsligt Alzheimer vid 37-års ålder: anledningen är mögel i huset Ett äldre par får böter på mer än 1 500 euro för att ha parkerat på sin egen uppfart

"Jag är 22 och dejtar en 57-årig man: alla tror att jag är med honom för pengarnas skull, men jag älskar honom"

25 Augusti 2022 • Av Titti Carlberg
1.436
Advertisement

När det handlar om kärlek, ser den kollektiva fantasin ett par i samma ålder som är redo att ge sig ut på en resa tillsammans. Även om alla - åtminstone i teorin - säger sig "tro" på talesättet "kärleken har ingen ålder", så händer det att när de hör talas om, eller ser, ett par där det skiljer många år mellan personerna, så kan folk inte undvika att ha fördomar. Av denna anledning har Brightnye och James bestämt sig för att visa världen sitt lyckliga förhållande där det skiljer 35 år mellan dem, och de reagerar tydligt på kritiken på webben.

via: DailyMail

Brightnye Quayle, dykinstruktör och modell, har varit tillsammans med James, 57 år, i 14 månader. De insisterar på att de är djupt förälskade i varandra. Första gången de träffades var på ett kasino och Brightnye väckte James intresse genom att beställa nio smörgåsar i klubbens bar. "Han kom fram bakom mig och sa att han ville prata med mig, så vi pratade", berättar hon. James tillade: "Jag trodde att hon höll på att dö av hunger eller att hon var en tjej med tusen överraskningar".

Sedan dess har deras förhållande gått från klarhet till klarhet och Brightnye, ursprungligen från Nya Zeeland, bor nu med sin frånskilda partner i Queensland. Paret dokumenterar sin "osannolika kärlek" på TikTok Age Gap 50-sidan och gör sitt bästa för att svara på frågor från sina följare. I en ny video svarade Brightnye på frågan vad James döttrar tyckte om henne. Hon skickade frågan vidare till James som svarade: "Två av dem har tagit det bra, den tredje är likgiltig och den fjärde vill döda henne med en högaffel, vilket inte är särskilt trevligt", kommenterade James. "Du förtjänar inte att bli dödad med en högaffel, baby. Men lyssna, folk har rätt till sina åsikter. Vi bryr oss inte, vi är kära", lägger han till. 

En annan missuppfattning som paret ofta står inför är att folk tror att Brightnye vill ha James pengar. Men mannen förnekar även denna anklagelse i en annan video, och insisterade: "Kommentarerna är intressanta. Många av dem handlar om pengar, vilket är löjligt. Jag var gift med min fru i 30 år, jag köpte henne en Maserati och betalade för allt. Var är skillnaden? I varje förhållande, och då framförallt i de traditionella där mannen tar hand om kvinnan, är det självklart att det spenderas pengar, det är inget problem och det är inte relevant".

Brightnye gör narr av den situationen och de människor som tror att det är så genom att skämtsamt säga: "Och nu ska vi åka och köpa en Porsche!".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack