En överviktig kvinna blir tillsammans med sin personliga tränare och blir överöst med kritik

av sofia

30 Juli 2023

En överviktig kvinna blir tillsammans med sin personliga tränare och blir överöst med kritik
Advertisement

För att välja den person man vill tillbringa sitt liv med måste man först och främst tro på sig själv och veta att man kan erbjuda kärlek till andra. I verkligheten finns det dock vissa egenskaper som gör en individ mer eller mindre "attraktiv" än en annan. Det finns många faktorer som beaktas av båda sidor, men bland de första som vi kan inkludera finns säkerligen den yttre skönheten.

Utseendet är relevant, särskilt i unga år, när man pratar om första intryck och försöker ta kontakt med en ny människa. Det är det första vi oundvikligen lägger märke till när vi tittar på den vi har framför oss. Naturligtvis har alla sin egen smak, precis som killen i den här historien. Så varför har han och hans partner blivit "attackerade"?

via 7News

Advertisement

Skönhet är subjektiv och det finns inga universella kriterier för att mäta det: "Smaken är som baken". Men det har sedan urminnes tider funnits en sorts standard, skönhetsnormer som kan definiera vad den ideala kroppen för både män och kvinnor bör vara. Detta har verkligen inte hjälpt alla de som inte passar in i de specifika facken.

Detta är precis vad som hände med Brittany Jacques, en 23-årig tjej som väger 114 kg som alltför många gånger har blivit avvisad på grund av sitt utseende. Hennes ex-pojkvänner har alla ställt henne ett ultimatum: "Antingen går du ner i vikt eller så lämnar jag dig" som har traumatiserat kvinnan.

Faktum är att hon hade bestämt sig för att inte längre gå in i någon form av relation för att inte bli sårad och förnedrad på det sättet längre. Sedan mötte hon en man som på grund av det hon arbetar med inte kan låta bli att lägga märke till folks fysiska utseende: en personlig tränare.

Advertisement

Låt oss berätta om Matt Montgomery, även han 23 år gammal, ursprungligen från Ontario.

Gnistan slog omedelbart till mellan de två och det slutade med att de blev galet kära i varandra. Hon hade bestämt att hon inte längre ville försöka förändra sin kropp för att behaga någon annan och han hade ett antal relationer bakom sig med kvinnor som var fysiskt välvårdade, men som, just för att de hade en vacker kropp, brydde sig överdrivet mycket om detta vilket slutade med att de blev osäkra och olyckliga.

Så paret hade helt klart en hel del gemensamt och strax därefter friade Matt till den starka och självsäkra Brittany. Ändå har deras idylliska kärlekshistoria kritiserats av många människor som lämnat negativa kommentarer.

Många människor har drivit med paret: "Hon väger förmodligen minst dubbelt så mycket som han" och "Du är inte man nog för att kunna vara med en kvinna av den storleken", är bara några av de elaka kommentarerna som paret har fått.

Men de ignorerar all kritik och tycker synd om de människor som inte kan förstå deras kärlek: "Vi känner oss så lyckligt lottade över att ha träffats och vi kunde inte vara gladare än så här!", säger det gifta paret. Vad tycker du om den här historien?

 

Advertisement