Hon åker till en by i Peru för att gå på ett yogaseminarium, finner kärleken och flyttar dit

av sofia

26 Mars 2023

Hon åker till en by i Peru för att gå på ett yogaseminarium, finner kärleken och flyttar dit
Advertisement

Det kommer definitivt inte att vara första gången du hör talas om kärlekens kraft. Historien lär oss om många händelser relaterade till denna mycket starka känsla. Kärlek kan verkligen vända upp och ner på våra liv, överväldiga oss som en rasande flod, ibland lämnar den ärr, andra gånger leder den till bildandet av en ny familj.

Historien vi ska berätta är ett bevis på att man för kärlek är villig att göra vad som helst, till och med att förändra sitt liv.

via Newsrebeat

Advertisement
Caroline Knight/ Instagram

Caroline Knight/ Instagram

Caroline Knight är en 33-årig engelsk kvinna, en yogalärare som reste till Peru för att arbeta. Hon skulle delta vid ett retreat i Amazonas för att dela sin filosofi med lokalbefolkningen. Men hon förväntade sig aldrig att bli så fäst vid den platsen och det slutade med att hon aldrig åkte därifrån.

Kvinnan hade planerat en vistelse på cirka tio dagar, en lång och tröttsam resa: "Först fick jag resa till Puerto Maldonado, därifrån tog det ytterligare två timmar, en båtöverfart och en lång promenad för att nå byn där jag skulle undervisa. Jag var utmattad, men den platsen hade en mycket speciell stämning".

Carolines resegrupp bekantade sig snart med lokalbefolkningen och Caroline blev väldigt tagen av en av dem.

Advertisement
Caroline Knight/ Instagram

Caroline Knight/ Instagram

Rómulo är en 19-årig blyg och reserverad ung man som omedelbart lockade till sig vår huvudpersons uppmärksamhet: "Han stod på avstånd, men när jag fick chansen att prata med honom ensam verkade han väldigt snäll och äkta". Intresset var ömsesidigt och de två hade börjat knyta an mer och mer.

Tyvärr hindrade vissa byråkratiska komplikationer paret från att fortsätta lär känna varandra. Caroline blev inte avskräckt och medan alla hennes reskamrater återvände hem, blev hon kvar i det avlägsna landet och hyrde ett rum i Puerto för några pund om dagen.

Paret fortsatte dock att höras genom ett utbyte av meddelanden och videor. Bara avståndet fick dem att inse vilka känslor de hade för varandra: "Jag har något att berätta för dig, jag tror att jag älskar dig" skrev han till henne en dag på Facebook, "Jag tror att jag älskar dig också" svarade hon.

Så småningom återförenades paret och Caroline bestämde sig för att flytta permanent till byn Rómulo, till sitt hem: "Det är egentligen bara en innergård med ett metalltak och en samling provisoriska skåp som sovrum, men jag kunde inte vara lyckligare än så."

När hon väl etablerat sig på permanent basis blev kvinnan intresserad av sin partners verksamhet som arbetar med odling och distribution av kakao som de säljer via hennes Instagram @junglecacaoperu. Deras verksamhet verkar gå bra och Caroline har bara en önskan kvar: "Jag skulle vilja att han träffade min familj, även om det är 14 års åldersskillnad känner jag mig älskad och trygg med honom".

Deras berättelse är underbar och har spridit sig runt om i världen och gett hopp och lycka. Vad tycker du om denna rörande historia?

Advertisement