Föräldrarna accepterar inte pojkvännen och avblåser bröllopet, men paret gifter sig ändå efter att ha varit ifrån varandra i hela 60 år

av sofia

14 April 2023

Föräldrarna accepterar inte pojkvännen och avblåser bröllopet, men paret gifter sig ändå efter att ha varit ifrån varandra i hela 60 år
Advertisement

Ett fridfullt och rikt liv är det bästa vi kan hoppas på i denna värld. När vi växer upp söker vi ekonomisk stabilitet, vi knyter känslomässiga band, vi finner vår dimension som ger mening åt hela tillvaron. Ibland "går det smidigt", andra gånger mindre och vi tvingas möta många hinder innan vi kan känna oss nöjda och tillfredsställda.

I berättelsen vi ska dela med dig idag verkade andra människors negativa inverkan ha tagit över livet för ett ungt kärlekspar, men i slutändan såg ödet till att återförena dem.

via New York Post

Stocksnap - Not the actual photo

Stocksnap - Not the actual photo

Len Allbrighton, 79 år gammal, och Jeanette Steer, 78 år gammal, är huvudpersonerna i ett komplicerat och smärtsamt förhållande. Deras resa började för flera årtionden sedan när han var bara 19 och hon bara 18.

Paret hade träffats av en ren slump på St Mary's Hospital i Newport där de gjorde sin praktik. De hade blivit kära vid första ögonkastet och Len hade inte tvekat en sekund på saken. Några månader efter deras möte hade han friat och Jeanette hade tackat ja utan att tveka. Paret flyttade sedan till Australien där de planerade att bygga ett hus och bilda familj. Tyvärr gick inte allt som de hade planerat.

Kvinnans familj godkände inte deras äktenskap och satte käppar i hjulet för paret på alla sätt, och gick till och med så långt att de utförde en avskyvärd handling, nämligen en juridisk ogiltigförklaring av deras förlovning. På den tiden föreskrev lagen att samtyckesåldern var 21 och Jeanette bara 18. Så paret tvångsseparerades.

Advertisement

True love waits 60 years. A couple who fell in love as teenagers have married 60 years later. Len Allbrighton was...

Pubblicato da Liz Valette su Giovedì 23 marzo 2023

Båda byggde, trots att de var sorgsna i hjärtat, sedan upp ett nytt liv. Len, som blivit sjuksköterska, gifte sig med en kvinna i Australien som han fick tre barn med, men det gick inte bra mellan dem och han begärde skilsmässa. Jeanette hade stannat kvar i Newport, även hon hade blivit sjuksköterska och hade gift sig med en sjöofficer som hon fick två barn med. 50 år hade gått, men deras liv var avsedda att ta en ny vändning.

Len bestämde sig för att söka upp sin stora kärlek och reste till Newport för att leta efter adressen och hitta henne. Men Jeanette var fortfarande gift med och trots de starka känslorna hon kände när hon träffade honom igen pratade de gamla goda minnen och det var allt.

Två år senare, efter det att hennes man gick bort, var det hon som bestämde sig för att söka upp Len i Australien. De två försonades och efter nästan 60 år lyckades de äntligen gifta sig! En otrolig berättelse som har gått rakt in i många människors hjärtan och som, låt oss erkänna det, får oss alla att dagdrömma lite.

Advertisement