En brudgum blir rörd när han få lära känna en kvinna som lever tack vare hans avlidne bror

av sofia

15 April 2022

En brudgum blir rörd när han få lära känna en kvinna som lever tack vare hans avlidne bror
Advertisement

Att ha en bror eller syster kan betyda mycket i en människas liv. Alla som har en vet hur viktig den rollen kan vara. Det är ingen självklarhet att det alltid är en välfungerande relation och ibland kan det faktiskt hända att två personer som är syskon inte kommer bra överens och att det uppstår konflikter. Men om det istället fungerar så kan en bror eller syster vara en förtrogen, en nära vän, personen du skulle berätta vad som helst för och den första du skulle fråga om råd när det behövdes.

Men ibland är ödet hånfullt och precis som det gav oss denna livskamrat, kan det även bestämma sig för att ta den ifrån oss. En liknande och mycket sorglig sak hände mannen vi ska berätta om.

via Apost

Some of the most beautiful props out there! Carol & Tina helped make our Wedding day beautiful from the sofas, to the dinnerware, to the incredible Birch arbor! We thank you for making the day fantastic!

Pubblicato da Katy Norlaine su Mercoledì 11 settembre 2019

Huvudpersonen i denna gripande berättelse heter Derick Smith. Derick hade en bror som han kom väldigt bra överens med vid namn Jake. De två killarna hade alltid gjort allt tillsammans, delat positiva erfarenheter och även bråkat ibland. Alla dem som har en bror eller syster kommer att ha bråkat någon gång av någon anledning: leksaker, böcker, kläder och mycket mer kan bli orsak till osämja. Det fina med dessa stunder är att veta att allt kommer att ordna sig till slut. Så var det för dem också. Tyvärr var livet i det här fallet orättvist och Jake dog när han bara var 12 år gammal. Derick har alltid lidit av denna förlust, men han fortsatte kämpa vidare och träffade till sist kvinnan i sitt liv som gav honom hans leende tillbaka.

Efter 10 års förlovning bestämde sig Derick för att gifta sig med sin älskade Katy. Vilket bättre beslut för två personer som älskar varandra, synd bara att brudgummen hade en stor önskan som verkade omöjlig att uppfylla. Han önskade att han skulle få tillbaka Jake i present på sin bröllopsdag, vilket inte skulle vara särskilt lätt.

Lyckligtvis har kärleken inga gränser och Katy, den blivande bruden, gjorde allt hon kunde för att göra sin partner lycklig. Hur då? Låt oss berätta:

Advertisement

Katy hade fått reda på hela historien som involverade familjen Smith och visste att hennes fästmans föräldrar hade gått med på att donera sin avlidne sons organ. De hade aldrig fått reda på vem mottagaren av hjärtat var och hade aldrig ens forskat i saken, men Katy bestämde sig för att göra det. Kvinnan upptäckte att donationen hade gått till en 6-årig tjej vid namn Gracie Wilkinson, som hon lyckligtvis spårade upp.

På sin bröllopsdag lyckades hon äntligen delvis uppfylla Dericks dröm om att ha Jake som bäste man. Innan ceremonin berättade Katy för sin blivande man att han skulle träffa en mycket speciell person. När hon avslöjade att det var personen som levde tack vare hans brors hjärta, brast Derick ut i tårar.

Tårar av glädje och starka känslor som ökade när han efter en stund såg Grace närma sig. De två kramades och flickan lät Derick lyssna på hennes hjärtslag. För ett ögonblick hade mannen känslan av att komma i kontakt med sin älskade bror igen. Grace deltog i den vackra ceremonin och höll kontakten med familjen Smith under de kommande dagarna.

En berättelse som trots en sorglig och melankolisk start fick ett vackert och känsloladdat slut. Den här berättelsen visar oss hur livet kan hjälpa oss att övervinna mycket svåra stunder och understryker också kärlekens betydelse i människors existens. Tack vare den här gesten fick Derick bekräftelse på hur Katy var rätt kvinna för honom. Vi önskar detta vackra par ett stort lycka till i framtiden.

Advertisement