Hon bjuder en ung hemlös man på middag och blir förälskad: idag har de 2 barn och håller på att gifta sig

av sofia

23 Mars 2022

Hon bjuder en ung hemlös man på middag och blir förälskad: idag har de 2 barn och håller på att gifta sig
Advertisement

Kärleken kommer när man minst anar det och det är kanske just vad Jasmine Grogan kände när hon insåg att Macauley Murchie var mannen i hennes liv. Ett slumpmässigt möte som till en början inte kunde ha låtit någon förutse något av allt det som skulle hända mellan Jasmine och Macayley. Han tiggde vid utgången av en mataffär men vägrade ta emot Jasmines pengar trots att han hade hjälpt henne att lasta in matvarorna i bilen. Eftersom han inte ville ta emot Jasmines pengar bestämde hon sig för att bjuda honom på middag, en inbjudan han absolut inte kunde tacka nej till. Ingen av dem visste att deras vägar skulle mötas igen... eller kanske kände de det på sig!

Advertisement
TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Det är inte varje dag man gör en god gärning som den Jasmine gjorde, när hon bjöd en hemlös ung man på middag för att betala tillbaka honom för hans vänlighet och på sätt och vis hjälpa honom att komma på fötter igen. Den kvällen åt Jasmine middag med Macauley, som trots att han tackade ja till inbjudan kände sig lite obekväm i det nya sammanhanget. Under detta tillfälle lärde de två känna varandra bättre, pratade om sina liv och fann att de kom väldigt bra överens. Jasmine kunde inte låta sin nya vän sova på gatan igen, så hon bestämde sig för att betala ett hotellrum åt honom där han äntligen skulle få sova i en riktig säng med ett tak över huvudet. Dessutom köpte tjejen en mobiltelefon till honom för att de skulle kunna hålla kontakten.

Advertisement
TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Jasmine kunde inte sluta tänka på den här killen som hon precis hade träffat och redan hade gjort så mycket för. Hon kunde inte förneka sina känslor och bestämde sig för att följa sitt hjärta och kontakta honom för att få träffa honom igen. Hon tog tillfället i akt för att ge honom några nya kläder och bjuda hem honom. De två tillbringade en underbar kväll tillsammans och båda insåg att något speciellt höll på att födas mellan dem.

"Det slutade med att han stannade mycket längre än en natt vi blev omedelbart kära i varandra. Jag visste att han var den rätta för mig, han var så trevlig", kommenterade Jasmine på sitt TikTok-konto.

TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Sedan den dagen har deras vänskap förvandlats till något mer och nu, efter flera år, är de på väg att gifta sig. Du läste rätt!

Macauley tog sig samman och fick ett jobb. Han rakade av sitt långa skägg och bestämde sig för att komma tillbaka på rätt spår efter att ha hittat kärleken. "Nu har vi 2 barn, vi är fortfarande tillsammans och vi är väldigt lyckliga. Macauley är världens bästa pappa och även den mest fantastiska pojkvän jag kan önska mig. Han bad mig att gifta mig med honom och självklart sa jag ja," berättar Jasmine.

TikTok / jasminegrogan1

TikTok / jasminegrogan1

Från en god gärning, som vem som helst kunde ha gjort, ändrade Jasmine för alltid sitt öde och en annan persons, till vilken hon är oåterkalleligt knuten. Jasmine är en av de människor som tror att allt sker av en anledning och att hennes liv var menat att sammanflätas med Macauleys: "Nu kan jag inte föreställa mig själv utan honom."

En vacker kärlekshistoria, nästan som de som man bara ser i filmer!

Advertisement