Hon tappar minnet och glömmer bort sin pojkvän, men han uppvaktar henne och får henne att bli förälskad i honom igen

sofia

07 Januari 2023

Hon tappar minnet och glömmer bort sin pojkvän, men han uppvaktar henne och får henne att bli förälskad i honom igen
Advertisement

Ibland känns det som att vi upplever situationer som verkar omöjliga, omständigheter som vi skulle kunna anse som rimliga om vi var huvudpersonerna i en film, men inte i det verkliga livet. Ändå bjuder ödet alltid på överraskningar och får oss att hamna i situationer som verkar så overkliga att de gör oss alldeles mållösa.

Ett exempel på detta är historien vi nu vill berätta om. Huvudpersonen är en ung kvinna som efter en olycka drabbades av allvarlig minnesförlust och var tvungen att bygga upp sitt liv från grunden. Men låt oss ta det från början.

via New York Post

Advertisement

Allt hände en helt vanlig dag medan Jess Sharman befann sig på ett tåg med sin pojkvän Richard Bishop. Dagen fortskred som vanligt, åtminstone tills den unga kvinnan plötsligt började må dåligt. Hon fick omedelbart assitans, men från det ögonblicket förändrades varje aspekt av deras liv.

Jess visste att hon var känslig och benägen att få epileptiska anfall sedan 14 års ålder och det var just ett av dessa anfall som drabbade henne och påverkade hennes minne starkt, så pass mycket att det försvann. Du läste rätt. När tjejen vaknade kom hon inte längre ihåg någonting. Hon kände inte längre igen sina föräldrars ansikte – som under tiden hade kommit till platsen – hon kände inte igen Richard som sin partner och hon visste inte ens hur hon själv såg ut längre.

I ett svep hade alla år som levts fram till det ögonblicket raderats och detta destabiliserade inte bara henne, utan alla hennes nära och kära som plötsligt var främlingar som hon knappt kunde lita på och som tjejen nästan var rädd för. Bland dessa fanns även hennes pojkvän.

Another beautiful wedding. Congratulations to the new Mr and Mrs Godbold! The next wedding we go to... ours 👀

Pubblicato da Richard Bishop su Sabato 22 agosto 2020

Efter att ha varit tillsammans under några månader gled paret gradvis isär, trots Richards försök, och delade på sig till slut. Men mannens kärlek var för stark för att bara ge upp, så han bestämde sig för att inte släppa taget och Jess skulle bli hans bättre hälft igen. Tid, envishet och de starka känslor som band honom till henne tog överhanden och mannen lyckades få sin egen flickvän att bli kär i honom igen för andra gången.

"Det var en mycket komplicerad situation - förklarar tjejen - Läkarna sa till mig att det skulle bli svårt att få tillbaka alla mina minnen och jag måste erkänna att relationen med andra inte var lätt att hantera. Richard lyckades få mig att bli kär för andra gången och jag är säker på att han skulle kunna göra det igen, även om det inte är någon stor chans att det kommer att hända igen."

Vi vet mycket väl att kärleken kanske är den starkaste känslan av alla, men att kunna hitta den i verkligheten gör oss alltid positivt förvånade och gör oss glada, även om vi inte personligen känner huvudpersonerna i dessa berättelser. Vi hoppas helhjärtat att deras relation kommer att kunna fortsätta en lång tid framöver och att det inte kommer att komma några andra hinder som kan splittra dem på vägen.

Advertisement