En schäfer ärver 360 miljoner euro och blir en av de rikaste hundarna i världen

sofia

13 Februari 2022

En schäfer ärver 360 miljoner euro och blir en av de rikaste hundarna i världen
Advertisement

Vad skulle du göra om du fick ärva en summa motsvarande 360 ​​miljoner euro? En helt orimlig siffra för normala människor, ingen tvekan om saken, ändå finns det de som kan njuta av denna mängd pengar varje dag i denna värld, och bland dessa finner vi en riktigt speciell schäfer, ja, du läste rätt, det finns alltså en hund som äger en sådan hiskligt stor summa pengar. Det rör sig om en renrasig hund med ett ädelt öde och ursprung som dessutom är väldigt, väldigt lyckligt lottad. Idag vill vi berätta historien om Gunther IV, hunden som är mångmiljonär.

via The Sun UK

Advertisement

#Lucky dog. Gunther IV, a German shepherd dog, inherited a reputed £90 million from his father (also a dog) Gunther...

Pubblicato da De Tullio Law Firm su Giovedì 17 novembre 2016

Gunther IV är en mycket lyckligt lottad schäfer, "barnbarn" till Gunther III, en hund som tillhörde grevinnan Karlotta Liebestein tills hon gick bort 1992, den renrasiga hunden ärvde den germanska adelsdamens stora förmögenhet som uppgick till 333 miljoner euro. Före sin död hade kvinnan faktiskt lämnat allt det hon hade i sitt testamente till sina älskade husdjur, inklusive Gunther III vid den tiden, eftersom Karlotta Liebenstein varken hade nära släktingar eller betrodda vänner att anförtro sin förmögenhet åt.

Barnbarn till en mycket lyckligt lottad schäfer, är Gunther IV bland de rikaste hundarna i världen, även om detta arv uppenbarligen förvaltas och administreras av människor som gör allt för att hålla schäfern omgiven av människor som ger honom uppmärksamhet och kärlek. Faktum är att grevinnans arv, som från början uppgick till cirka 333 miljoner euro idag, har ökat med nästan 30 miljoner tack vare försäljningen av en enorm och lyxvilla i Miami, som några år innan ägdes av popstjärnan Madonna.

Tack vare det lönsamma köpet och försäljningen av megavillan i Florida har Gunther IV nu också ett arv på 360 miljoner euro i sitt namn och ytterligare en superlyxvilla på ön Bahamas, med en yta på cirka 780 kvadratmeter, där han kan leka fritt med assistenterna som tar hand om honom, dag och natt. För att inte få honom att känna sig ensam, har administratörerna av Liebestein-förmögenheten även anställt professionella assistenter som ser till att Gunther aldrig är ensam och får tillräckligt med uppmärksamhet.

Med sitt enorma arv har han dessutom gjort andra mycket lönsamma fastighetsinvesteringar och grundat Gunther Rescue, en förening för herrelösa hundar eller mindre lyckligt lottade hundar än han själv.

Vilken unik hund!

Advertisement