En svärmor tar bort sin svärdotter från bilderna på sin sons bröllop eftersom hon aldrig har gillat henne

av sofia

02 Februari 2022

En svärmor tar bort sin svärdotter från bilderna på sin sons bröllop eftersom hon aldrig har gillat henne
Advertisement

Det säger sig självt hur viktig bröllopsdagen är för ett par som ska gifta sig och inte bara för det lyckliga paret utan också för alla dem som i viss mening omger deras vardagliga liv: från gästerna (nära och avlägsna släktingar, vänner, bekanta och arbetskollegor) till de som måste sköta organisationen av denna speciella dag. Allt måste vara perfekt, så länge det inte finns någon som har någon olöst konflikt  eller tycker illa om en av makarna.

via Vanessa Tascon/TikTok

Advertisement
Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

Den otroliga historien vi vill berätta för dig idag talar om en familjekonflikt som exploderat som en tidsinställd bomb i samband med ett bröllop och till och som till och med blev ännu värre med tiden. På TikTok delade en tjej med sig av sin absurda upplevelse när hon skrev ut ett gammalt bröllopsfoto från hennes pappas och mammas bröllopsdag. Flickan säger att redan innan beslutet om att gifta sig hatade hennes farmor hennes mamma, ett hat som aldrig avtog hos kvinnan som snart skulle bli svärmor. Så pass mycket att hon under de kommande åren, när huvudpersonen som berättar den här historien växte upp, inte kunde låta bli att lägga märke till hur mycket detta hat från hennes farmors sida hade fortsatt visa sig på de mest absurda och oväntade sätten.

Advertisement
Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

Den äldre kvinnans barnbarn lade märke till att ett gammalt fotografi av hennes pappas och mammas bröllop radikalt hade förändrats med Photoshop. På versionen som hennes farmor hade ramat fanns inte hennes mamma i brudklänning med till skillnad från originalet. På TikTok visade tjejen de två fotografierna i jämförelse, "Detta är fotot från när min pappa och mamma gifte sig och det här är fotot där min farmor har redigerat bort min mamma. Det är exakt samma bild, enda skillnaden är att min mamma finns på den här och att min farmor har tagit bort henne på den andra."

Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

Det är inte klart vad orsaken bakom denna svärmors hat gentemot sin svärdotter är, ändå har denna gest att radikalt förändra ett gammalt fotografi från en av de viktigaste dagarna i hennes sons liv väckt starka reaktioner och gjort många människor som sett och delat kvinnans video på TikTok mycket upprörda. Varför försöka "radera" en person som har varit en del av din familj under flera år?

En absurd och otrolig historia som visar oss ännu en gång att det inte alltid är lätt att komma överens inom många familjer!

Advertisement