En 98-årig kvinna med 200 barnbarn träffar sitt barnbarnbarnbarnsbarn för första gången

av sofia

11 Mars 2023

En 98-årig kvinna med 200 barnbarn träffar sitt barnbarnbarnbarnsbarn för första gången
Advertisement

Vi kommer alla från en familj, detta går inte att undgå. Vi föddes från en förening av två personer. Barn från en relation genererar i sin tur andra och så vidare, ger liv åt alla de där släktskapsbanden vi är vana vid: barn, mamma och pappa, farfar och mormor och många andra.

Dagens historia är verkligen otrolig eftersom det skulle vara en mycket svår uppgift att i detalj beskriva den kvinnliga huvudpersonens släktskapsband, men låt oss försöka reda ut släktskapet lite.

via www.dailymail.com

Advertisement

SIX (living) Generations. MaeDell, Frances, Gracie, Jacqueline, Jaisline, and Zhavia 🥰

Pubblicato da Gracie Snow Howell su Venerdì 24 febbraio 2023

Cordelia Mae Hawkins, mer känd som MaeDell, är en kvinna på 98 år som stoltserar med ett otroligt antal ättlingar: hela 623 stycken. Bland dessa finns 106 barnbarn, 222 barnbarnsbarn, 234 barnbarnsbarnbarn och 37 barnbarnsbarnbarnbarnsbarn.

Kvinnan var 16 när hon gifte sig med sin man Bill, han var 50 och änkeman med 10 barn. Hans första fru hade avlidit efter att ha fött två siamesiska tvillingar hemma. En familj som redan var ganska stor, men detta var bara början eftersom MaeDell fick 13 barn och Bill utökade sin familj ännu mer.

En av kvinnans barnbarn, Howell, berättar om hur det var att växa upp inom denna gränslösa familj: "Morfar Bill arbetade sju dagar i veckan på järnvägen, mormor MaeDell, som hade så många munnar att mätta, klev upp i gryningen, eldade i vedspisen, gick ut för att samla ägg, lagade ett par kycklingar, gjorde kakor och sås och lagade till sist frukost innan barnen gick till skolan. Min mormor fick lära sig att improvisera genom att odla och konservera det mesta av familjens mat och göra mediciner från lokala växter. Trots några särskilt svåra perioder tog mormor MaDell hand om alla och klagade aldrig".

Advertisement

Som om allt detta inte redan vore otroligt har Ms Hawkins blivit känd för ett annat spännande faktum. Kvinnan förevigades och höll för första gången Zhavia Whitaker, det senaste barnet som fötts. Vid sidan av henne och bebisen ser man även MaeDells dotter Frances Snow, 77, barnbarnet Gracie Snow Howell, barnbarnsbarnet Jacqueline Ledford, 29, och barnbarnsbarnbarnet Jaisline Wilson, 19. Bilden av de sex kvinnorna fångar den mycket sällsynta händelsen där det finns sex generationer kvinnor från samma familj!

Mötet mellan den yngsta och äldsta medlemmen gick till och med bättre än väntat. Gracie sa att MaeDell och Zhavia tillbringade tre timmar tillsammans, där 98-åringen nästan vägrade släppa bebisen och vaggade den i sin famn på ett mycket naturligt sätt. Ett rörande foto av en rörande familj, ingen tvekan om saken.

Vad tycker du om extremt stora familjer: är du för eller emot?

Advertisement