Den här tjejen har tjänat circa 80 euro på en dag genom att sälja pussar

av sofia

11 Mars 2023

Den här tjejen har tjänat circa 80 euro på en dag genom att sälja pussar
Advertisement

Karneval är ett ögonblick av glädje som firas i många hörn av världen, särskilt i Brasilien, där den firas på olika sätt i de olika regionerna i landet, med den mycket berömda Rio-karnevalen, känd över hela världen för sin färgstarka storslagenhet.

I vissa regioner i det sydamerikanska landet är det vanlig praxis för gatuförsäljare att bosätta sig på de olika stadsvägarna. Detta är faktiskt ett perfekt tillfälle för att starta småföretag. Raphaela Oliveira, en 22-årig journaliststudent och marknadsanalytiker som bor i Contagem, i huvudstadsregionen Belo Horizonte, vet detta mycket väl. Låt oss berätta mer om henne.

via Uai

Advertisement

Den unga kvinnan sa att hennes vänner ofta retar henne för att hon är väldigt omtänksam och utåtriktad, så - i samband karnevalen - bestämde hon sig för att dra fördel av sin utåtriktade karaktär och klä ut sig till en "pussutdelare" för pengar. Resultatet? En vinst på nästan 80 euro på bara en dag. Karnevalsdräkten hon valde bestod av en enkel skylt med texten "Puss 0,20€ och Kyss 1€". Raphaela bestämde sig för att bära den med avsikten att ha kul och vinna ett vad hon gjorde med sina vänner.

Tack vare hennes snygga utseende stannade dussintals män upp för att beundra henne och efter att ha läst skylten valde de med nöje att betala för en kyss och det bildades till och med en lång väntekö: "Det var jättekul. Alla killar behandlade skämtet med respekt och, förutom kontanter, tog jag även emot appbetalningar. Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas tjäna ihop ett sådant belopp", skriver hon.

Advertisement
Instagram - @raphaoliveeira_

Instagram - @raphaoliveeira_

Raphaela spelade in en video som nådde alla sociala plattformar och fick totalt 6 miljoner visningar.

Webbens åsikter om den unga kvinnans bisarra initiativ var delade. Några stödde den unga kvinnans idé och tyckte att den var underhållande. Andra har dock kritiserat detta beteende och understrukit risken att kunna drabbas av sjukdomar genom att utbyta saliv med så många olika människor. Är du av samma åsikt eller tycker du att det är okej att, då och då, ägna sig åt något underhållande även om det kanske är lite överdrivet?

Advertisement