"Jag gifte mig med min styvpappa och det är det bästa beslutet jag någonsin fattat i hela mitt liv"

av sofia

14 Mars 2023

"Jag gifte mig med min styvpappa och det är det bästa beslutet jag någonsin fattat i hela mitt liv"
Advertisement

Familjen är en uppsättning mycket nära och djupa band och relationer. Vi föds och tillbringar en stor del av våra liv tillsammans med de människor som födde oss och som stöttade oss till den grad att vi kunde formas och bli självständiga människor.

För det mesta slutar, lyckligtvis, allt på bästa sätt. Vi kommer väl överens med våra nära och kära eller så har vi åtminstone fortfarande goda minnen av dem. I dagens berättelse kommer vi att prata om ett mycket "speciellt" far-dotter-förhållande som blev viralt på webben eftersom det gick lite utöver normal faderlig kärlek...

via www.express.com

Advertisement
christywho_/Instagram

christywho_/Instagram

Christy är en kvinna som nyligen gifte sig i Las Vegas. I en video som har spridits på nätet (och som du kan se en av bilderna från på det första fotot) förevigas ögonblicket då kvinnan firar sitt äktenskap med sin man genom att ge honom den klassiska kyssen som "förseglar" händelsen. Videon har fått mer än 18 miljoner visningar och många kommentarer från människor på webben.

Det skulle inte vara något konstigt i det som kan ses i videon: det är bara en normal, klassisk, bröllopsceremoni med tillhörande firande. Ja, ceremonin var "normal", men människorna som förenades av äktenskapsbandet, definitivt inte lika normala. I videon kan du se texten som lagts till av Christy som lyder: "Att gifta mig med min styvfar är det bästa beslutet jag någonsin har fattat".

Advertisement

Naturligtvis har videon skapat en hel del uppståndelse på nätet och många förvånade användare har kommenterat: "det finns 7 miljarder människor i världen, varför din styvfar?!" Skrev en användare, "Jag tror inte att jag kan komma på en enda situation där detta går att försvara och där man inte kan säga att det är fel", skrev en annan i avsky. Detta är bara några av de många kritiska kommentarer som Christy har fått, men en sak är säker och det är att majoriteten av användarna inte gillade deras historia (i alla avseenden).

Någon undrade också hur Christys mamma kan ha reagerat, eftersom hon var ex-fru till mannen som kvinnan just gift sig med, så vår huvudperson bestämde sig för att publicera ett klipp där hon också förklarar denna svåra fråga: "Min mamma sa till mig att hon förstod och stöttade mig, vi pratar fortfarande med varandra och har en bra relation." Christy ville också specificera några ytterligare detaljer, som att hennes styvpappa inte hade uppfostrat henne och att hon redan var myndig när de träffades.

Det nygifta paret har även bildat familj (vilket kan ses på den andra bilden) och förklarar att de inte kunde vara lyckligare. Kort sagt, kärleken triumferar alltid till slut. Vad tycker du om den här historien? Tar du Christys parti och stöttar hennes val eller håller du med användarna som har kritiserat henne så mycket?

Advertisement