År 2009 knappade hon in fel nummer och skrev ett meddelande till en okänd människa, men idag är de gifta och har 6 barn ihop

av sofia

13 Mars 2023

År 2009 knappade hon in fel nummer och skrev ett meddelande till en okänd människa, men idag är de gifta och har 6 barn ihop
Advertisement

Oförutsägbarhet är förvisso en av de viktigaste ingredienserna som utgör våra liv. Oavsett om det är ödet, beslutsamhet eller enkel slump, kan allt hända vem som helst. Känner du till den där fysikteorin som förklarar hur en fjärils vingslag kan orsakak en tromb på ett annat ställe till och med väldigt långt ifrån den?

Filosofin bakom denna tanke kan sammanfattas på följande sätt: även en liten variation, en förändring, kan få konsekvenser i våra liv och i andras. Om du inte tror oss, läs då vad som hände med den kvinnliga huvudpersonen i den här berättelsen så kanske du ändrar dig.

via www.mirror.com

Advertisement
Brenda R Stearns/ Facebook

Brenda R Stearns/ Facebook

Brenda Rivera Stearns lyckades vända upp och ner på hela sitt liv med en liten gest, ett enkelt tryck av ett finger. Kvinnan, en innehållsskapare på nätet, ville bara dela en vers från Bibeln med kontakterna i sin telefonbok, men det slutade med att hon skrev fel nummer när hon skickade ett av textmeddelandena.

Brenda insåg inte misstaget förrän, vad som måste ha varit numret på en gammal vän till henne, svarade henne med ett "Amen, men vem är du?". Något som gör denna historia ännu mer unik är ett annat otroligt faktum, nämligen att främlingen som hade svarat på Brendas meddelande hade köpt, inte ens en timme tidigare, en ny mobiltelefon med ett nytt telefonnummer bifogat. Om det meddelandet hade skickats till honom bara en kort tid innan köpet hade mannen aldrig fått det!

Advertisement

Isaiah är namnet på mannen som av misstag fick Brendas meddelande. Mannen började chatta med henne och en ny vänskap föddes. Men efter en tid intensifierades deras förhållande och Brenda började undra om det bara var vänskap eller om hon började få känslor för honom. Tvivlen var dock för många och hon var rädd att Isaiah kunde vara annorlunda än hur han verkade. Hon tänkte till och med ett tag att han kanske bara lurade henne genom att utge sig för att vara en annan person.

Dessutom bodde de mer än 1000 km ifrån varandra och denna upptäckt var verkligen inte till deras fördel heller. Men ödet ingrep igen: Brendas mamma, Rossy, bodde i Ohio, precis där Isaiah var! Så Rossy bestämde sig för att träffa mannen personligen på uppdrag av sin dotter. "Du borde gifta dig med den här killen," sa Rossy till henne efter att hon hade ätit middag med Isaiah. Brenda blev mycket förvånad över att höra det uttalandet från sin mamma och bestämde sig för att kasta sig in i förhållandet. Ett år senare gifte sig Brenda och Isaiah!

Nu har de 6 barn och de kunde inte vara lyckligare. Deras berättelse gör dig positivt överraskad och kanske har någon mystisk kraft verkligen spelat in. Vad tycker du om den här historien? Tror du på ödet, på slumpen eller tror du att det var ett "gudomligt ingripande"?

Advertisement