Lämna aldrig din tandborste på hotellet när du inte är på rummet

av sofia

02 Augusti 2023

Lämna aldrig din tandborste på hotellet när du inte är på rummet
Advertisement

När man åker på semester försöker man ta med sig det nödvändigaste för att inte behöva åka runt och köpa en massa saker under sin vistelse. Bland det som var och en av oss brukar ta med sig på semestern, eller för en affärsresa, finner vi utan tvekan tandborsten.

Tandborsten är förmodligen en av de mest personliga sakerna någonsin. Det är ett mycket känsligt föremål och därför måste den alltid förvaras väl och vi måste vara försiktiga så att den inte kommer i kontakt med smuts och bakterier. Att förvara den med ett tandborstskydd för att skydda borsten, eller i ett praktiskt fodral, är det idealiska. Men inte alla tänker på att det vore bättre att inte lämna sin tandborste på ett hotellrum. Varför? En före detta hotellchef förklarar varför.

via The Sun

Melissa Hanks, som bor i San Antonio, Texas, USA, är en ung kvinna och mamma som har arbetat som hotellchef i flera år. Under alla dessa år har hon lärt sig många "läxor" och via sina sociala medier delar hon med sig av små tips och tricks för när man måste bo hemifrån.

Bland dessa förslag finns det ett som sticker ut. Kvinnan förklarade varför du aldrig någonsin borde lämna din tandborste i badrummet på ditt hotellrum när du inte är där. Anledningarna till detta råd har överraskat många användare. Bland dessa fanns det många som omedelbart kände att de aldrig skulle göra det igen.

Advertisement
Pxfuel

Pxfuel

När vi är på semester, men också på affärsresa, och vi tar ett hotellrum, är det normalt att försöka göra sig bekväm, packa upp och ordna alla våra tillhörigheter för att ha dem nära till hands. Detta är något som de flesta av oss gör och som inte är något konstigt. Men den före detta hotellchefen ville varna folk för riskerna med att lämna kvar sina tillhörigheter, särskilt tandborsten. Orsaken till detta är väldigt enkel.

"När jag jobbade med detta - säger hon - hände det mig aldrig, annars hade jag inte tvekat med att sparka någon som hade betett sig illa. Men medan jag vistades i de kretsarna hörde jag talas om städare som använde gästernas tandborstar för att rengöra platser som är svåra att nå med vanliga trasor”.

En läskig vana, om vi tänker efter och därför ville hon varna folk. Istället för att lämna den i badrummet är det bättre att lägga undan den, kanske i handväskan, så att du inte behöver vara orolig.

Pubblicato da Melissa LH su Sabato 15 luglio 2023

Enligt Melissas berättelse verkar det som om "bus" av detta slag uppstår på grund av bråk mellan gäster och städare. Dessa meningsskiljaktigheter, som ansågs obefogade, skulle vara orsaken till städarnas reaktion. Det finns inget som säger att detta verkligen sker på hotell, men enligt kvinnan är det bra att undvika att riskera det.

Många svarade och hävdade att de aldrig hade tänkt på det och tackade henne för att hon delade med sig av denna varning. Men det fanns också många hotellstädare som sa att de aldrig rörde människors tillhörigheter när de städade rummet, allra minst deras tandborstar.

Har du någon gång funderat på den här möjligheten, är du rädd för att det skulle kunna hända eller lämnar du tandborsten i badrummet utan att oroa dig?

Advertisement