Deras flyg blir inställt: 13 okända människor åker tillsammans på en improviserad resa

av sofia

18 December 2022

Deras flyg blir inställt: 13 okända människor åker tillsammans på en improviserad resa
Advertisement

En av de värsta sakerna som kan hända en resenär är att missa ett flyg: det är en omständighet som ingen av oss skulle vilja uppleva, särskilt när vi måste åka någonstans akut. Detta kan orsaka stora problem, speciellt om det inte finns några andra flyg tillgängliga för den angivna destinationen. Nyligen, tyvärr – eller lyckligtvis – befann sig en grupp främlingar i detta scenario, men hittade en mycket originell lösning.

Totalt 13 amerikanska passagerare bestämde sig för att slå sig samman, hyra en minibuss och ta en tur med bil och dokumentera allt på sociala medier.

via CNN

Advertisement
@alanahstory21/Tik Tok

@alanahstory21/Tik Tok

Det bisarra äventyret började på Orlando International Airport, Florida, USA. Frontier Airlines kvällsflyg till Knoxville, Tennessee hade ställts in. Alla passagerare på det flyget började genast leta efter ett alternativ, men utan framgång. Vid ett tillfälle började Michelle Miller, en välkänd influencer, som hade planerat att delta vid en konferens i Knoxville, prata med Carlos Cordero och Laura Puckering, som var på väg att besöka University of Tennessee med sin 17-åriga dotter Mikayla Puckering. Ännu en av passagerarna la sig i konversationen, som var tvungen att ta flyget för affärer. Sedan en annan, som förklarade att han höll på att hjälpa en vän att flytta till Mexiko och så vidare.

Gruppen bestod tillslut av ett dussin personer, så Michelle kom på den ovanliga idén att hyra ett fordon och köra över natten till Knoxville. Carlos berättar: "Jag sa till min fru: "Jag är med." Och hon svarade: "Om du är med så är jag med". Sedan kom en annan kvinna och sa: "Om du är med så är jag med." Och sedan visade det sig bli totalt 13 personer. Vi kände att stämningen var positiv, med snälla och trevliga människor som hjälpte varandra att nå önskad destination». Sedan steg resenärerna ombord och gav sig iväg.

Advertisement
@alanahstory21/Tik Tok

@alanahstory21/Tik Tok

Medan de väntade på skåpbilen började en tjej från gruppen, Alanah Story, spela in äventyret med sin smarttelefon och delade allt på sociala medier. Under resans gång började främlingarna prata om sina liv, sina familjer och sina jobb. Under tiden la de upp videoklipp från sina scener på webben. Klippen var en dundersuccé, med tusentals människor som följde den oväntade resan. "Vi var som en stor familj. Det var roligt”, förklarade Michelle.

När de väl anlände till sin destination gick var och en av dem skilda vägar och visste att de hade bildat en speciell vänskap som de kommer att minnas för livet. ”Jag känner att den här upplevelsen har gett mig lite mer tro på mänskligheten. Det finns definitivt hopp för att människor är goda”, kommenterade Alanah.

Skulle du vilja prova något liknande?

Advertisement