Lämnad efter 8 år försvinner han utan att betala tillbaka pengarna som han är skyldig sin före detta flickvän

av sofia

08 December 2023

Lämnad efter 8 år försvinner han utan att betala tillbaka pengarna som han är skyldig sin före detta flickvän
Advertisement

Slutet på ett förhållande är i allmänhet smärtsamt, särskilt när det rör sig om ett kärleksförhållande. Inte för att det är kul att förlora en vänskap, men kärlek kan som vi vet krossa hjärtat och vara tufft att bearbeta både för sinnet och själen...

Om relationen i fråga har hållt i många år blir scenariot ännu mer hjärtskärande. Huvudpersonen i denna berättelse vet något om detta och hans krossade hjärta fick honom att fatta ett drastiskt beslut som han nu ångrar. Så han vände sig till användarna på ett välkänt forum på nätet för att få deras åsikt, låt oss kika på vad som hände.

via Reddit

Berättelsen om en oändlig kärlek

Berättelsen om en oändlig kärlek

Freepik - Not the actual photo

Mannen berättade att han varit förlovad med sin sambo i 8 år och att han strax innan uppbrottet hade tillbringat en fantastisk tvåveckorssemester med henne i Europa. Resan, bland alla olika utgifter, hade kostat dem runt 18 500 euro. Men under den perioden de tillbringat utomlands hade hans flickvän lagt ut mycket av pengarna. Förutom de pengar som behövdes för de olika bokningarna, såsom flyget och hotellet, hade det uteslutande varit tjejen som stått för de ekonomiska utgifterna.

Detta för att undvika att vår huvudperson skulle varit tvungen att betala de provisionskostnader han skulle ha ådragit sig genom att göra inköp med sitt kort. Vi talar om en ganska stor summa: mer eller mindre 4 500 euro. Trots mannens insisterande på att omedelbart betala tillbaka henne, försäkrade hans flickvän honom att han kunde betala tillbaka henne efter att de kommit hem.

Redan under den resan verkade han känna att hans flickvän var lite avlägsen och kall, men de hade ändå haft en härlig semester. Han kunde aldrig ha förväntat sig vad som skulle hända strax därefter.

Advertisement

Hur denna konstiga relation tog slut

Hur denna konstiga relation tog slut

Drazen Zigic/Freepik - Not the actual photo

När de väl kom hem hade kvinnans attityd blivit mer och mer avtåndstagande, utan någon uppenbar anledning, och mannen hade verkligen börjat oroa sig när hans tjej hade gått på ett bröllop som hon hade fått en extra inbjudan till utan honom...

Efter den händelsen var mannen tvungen att åka bort under några dagar för att resa i jobbet och medan han var borta lyckades han inte kontakta sin flickvän varken via meddelanden eller genom ett samtal. Efter att ha återvänt till sitt hem hade han äntligen fått svar när han ringde henne och efter att ha bett henne om en förklaring fick han höra: "Jag ville helt enkelt inte prata med dig! Vad skulle du förresten säga om jag aldrig pratade med dig igen?"

Vid det här laget hade han inte längre haft någon kontakt med henne på nästan 3 veckor och var fortfarande chockad över slutet av hans förhållande av skäl som fortfarande verkade oklara och oseriösa för honom. Men hans ex-flickvän hörde en dag av sig och var rasande över att han vägrade svara. Han hade ignorerat henne.

Då frågade killen användarna på forumet: "Ska jag kanske lämna tillbaka pengarna jag är skyldig till en person som har betett sig så illa mot mig även om jag vet att jag kommer att bryta alla band med henne?" De flesta användare svarade att han borde betala tillbaka henne, men många undrar vad som kan vara orsaken till slutet på en så viktig relation, hade kvinnan kanske väntat på ett frieri som inte blev av? Vad tycker du om den här historien?

Advertisement