Det här paret blir friska tillsammans efter att ha genomgått en behandling för samma typ av tumör

sofia

14 Januari 2023

Det här paret blir friska tillsammans efter att ha genomgått en behandling för samma typ av tumör
Advertisement

Det sägs att kärleken är blind och att den kan knacka på någons dörr även i de svåraste stunderna av en människas liv. När detta händer blir den "motorn" som hjälper dig att möta livets motgångar och den fasta punkten för att kunna bygga upp din egen lycka tillsammans med den du älskar. Ett extremt exempel på kärlekens kraft och två tvillinsjälars öde är berättelsen om Rodrigo Lima, 23, och Synndy Ferreira, 22, två ungdomar av brasilianskt ursprung som tvingades möta en mycket svår resa tillsammans som – trots tusen motgångar – förde dem närmare än någonsin.

via DailyMail

Advertisement

6 anos ao teu lado ❤️

Pubblicato da Rodrigo Costa su Domenica 17 luglio 2022

I Belém, en stad i Brasilien, diagnostiserades paret med samma typ av tumör, Hodgkins lymfom, men i olika delar av kroppen: han i benet och hon i nacken. Så de bestämde sig för att gå igenom kemoterapi tillsammans. Paret träffades flera år innan sjukdomen upptäcktes, men flyttade ihop samtidigt som diagnosen ställdes: "När folk såg oss trodde de att vi hade träffats på sjukhuset. Men innan vi flyttade ihop var vi tillsammans", förklarar Synndy. De kämpade inte bara mot sjukdomen tillsammans, utan de studerade också tillsammans för college. De är nu en del av den brasilianska polisstyrkan.

"Nu när vi har övervunnit sjukdomen är vårt mål att gifta oss och skaffa barn, eftersom vi redan har övervunnit så många saker", säger mannen. "Jag skämtar med henne om att vi föddes för att vara tillsammans. Våra vägar korsades alltid eftersom vi var kollegor, vi blev vänner, sedan dejtade vi och förlovade oss. Diagnosen, behandlingen och nu tillfrisknandet. Om detta inte är ödet så vet jag inte vad!", tillägger han.

För att fira det efterlängtade tillfrisknandet ringde de tillsammans i "Segerklockan" på Octávio Lobo Cancersjukhus, som används på hälsoenheten för att "markera den nya livsfasen" för patienterna.

Det förlovade paren applåderades i korridorerna på sjukhuset när de skrevs ut. "Jag minns att de fick behandling och genomgick kontroller - det var fantastiskt hur stöttande de var mot varandra. Deras historia är fantastisk och vi kan inte låta bli att känna glädje idag för deras tillfrisknande", säger Elizabeth Cabeça, en assistent på sjukhus.

Vi önskar detta par en riktigt ljus framtid tillsammans!

Advertisement