"Jag vägrade byta plats på planet så en mamma lät sin son krypa över mig"

av sofia

03 Januari 2023

"Jag vägrade byta plats på planet så en mamma lät sin son krypa över mig"
Advertisement

Att organisera en semester är verkligen en trevlig händelse som alla vill uppleva, men den mest obekväma delen av alla destinationer är verkligen resan för att nå dem. Faktum är att en flygning som varar i många timmar inte är den roligaste under normala förhållanden, men tänk dig att vakna upp med en bebis som kryper över dig vilket kan göra saken ännu värre.

Det här är vad som hände med en ung tjej som delade med sig av sin erfarenhet i en TikTok-video via sitt konto där hon kallar sig @DiaryOfASoloTraveller. Den unga kvinnan berättar om en flygning som verkligen gjorde henne mållös.

via NYPost

Advertisement
TikTok - @diaryofasolotraveler

TikTok - @diaryofasolotraveler

I klippet, som har fått hundratals visningar, förklarade den unga kvinnan att hon precis hade slagit sig ner i sitt fönstersäte för att påbörja sin sextimmarsflygning när en kvinna frågade henne om hon skulle föredra att sitta vid gången. "Det går bra att fråga ... men jag tackade nej. Jag hade fönsterplatsen och jag gillar den platsen," sa hon.

Kvinnan – som reste med sin bebis och ville sitta bredvid sin man – var enligt uppgift mycket förvånad över hennes svar. Den unga kvinnan förklarade dock att hon inte tänkte så mycket på saken och somnade innan planet lyfte. "Några minuter senare vaknade jag med en bebis som kröp ovanpå mig, medan mamman inte gjorde något för att stoppa det. Jag tror att den här kvinnan med flit vägrade säga till sin son", sa hon. "Jag visste inte vad jag skulle göra. Så jag tvingade mig själv att sova på mitt livs mest obekväma flygning", avslutade hon. Hennes berättelse har skapat en hel del debatt på nätet.

Advertisement
TikTok - @diaryofasolotraveler

TikTok - @diaryofasolotraveler

"Så byt plats nästa gång och gnäll inte", skriver en användare, medan en annan svarade på denna kritik genom att skriva: "Vad sägs om att köpa en fönsterplats om du vill sitta vid fönstret?". Faktum är att de flesta användare ställde sig på tjejens sida och sa att mamman skulle behöva boka platser i förväg om hon ville resa bredvid sin man. Andra frågade dock den unga kvinnan varför hon inte hade reagerat: "Varför ringde du inte på flygvärdinnan? Hon skulle ha fixat allt på ett ögonblick", skrev en användare.

Vad skulle du ha gjort i hennes ställe?

Advertisement