x
Han köper en förstaklassbiljett på…
En sminkös tar 500 euro betalt istället för 150 efter att ha fått reda på att kunden är en blivande brud Hon vänjer sin dotter vid toaletten när hon bara är 2 månader gammal:

Han köper en förstaklassbiljett på flyget och en passagerare ber honom släppa platsen för hennes sons skull, men han vägrar

21 September 2022 • Av sofia
2.304
Advertisement

När du reser - för nöjes skull eller för jobbet - strävar du alltid efter maximal komfort. Om du väljer att flyga med flyg eller resa med tåg är man redan medveten om att det kommer att ta några timmar och därför tenderar man att organisera allt på bästa möjliga sätt, för att komma till sin slutdestination utan att bli alltför trött. Tyvärr kan resor inte alltid vara perfekta och detta händer ofta på grund av de diskussioner som kan uppstå mellan passagerare. Ett exempel är fallet med den här mannen, som bad om råd på nätet för att ta reda på om han gick för långt när han vägrade byta plats med ett barn under en flygresa.

via: Reddit

"För några månader sedan bokade jag ett flyg från San Francisco till New York och insåg att jag hade samlat tillräckligt med poäng under årens gång för att köpa en förstaklassbiljett gratis... Även när jag flyger i ekonomiklass betalar jag alltid extra för att välja min plats i förväg: 1) för att se till att jag inte blir utesluten vid en överbokning och 2) helt enkelt för att jag gillar fönsterplatsen. Jag är en geografinörd och jag älskar att titta på utsikten”, förklarade mannen.

På avresedagen tog mannen sin plats i första klass. Strax efter fick han sällskap av en kvinna och hennes två barn på samma rad. "Kvinnan frågade mig om jag kunde byta plats så att hennes son kunde få njuta av usikten. Om det hade varit ett ekonomiflyg hade jag förmodligen bytt plats så att barnet kunde ha fönsterplatsen. Fast det hade varit irriterande eftersom jag valde det i förväg och mamman inte hade gjort det. I det här fallet sa jag "nej, jag är ledsen." förklarar passageraren.

"Barnet blev argt. Mamman gav mig en ond blick och försökte praktiskt taget få mig att känna mig skyldig för att jag inte ville byta plats, men jag ignorerade henne bara. Jag kan också ha överdrivit för att jag vägrade byta med ett barn, men samtidigt har varje passagerare möjligheten att välja sin plats i förväg och om den lilla killen ville sitta vid fönsterplatsen, skulle mamman ha bokat det. Dessutom flög hennes barn första klass! Vissa människor kommer inte att kunna flyga i första klass under hela deras liv! Min vän tycker att jag gjorde fel, så jag vänder mig till er", avslutade mannen.

Användarna höll med mannen: "Du betalade för biljetten och valde din plats efter dina preferenser. Det är inget konstigt att mamman frågade dig om ni kunde byta, men när du väl tackade nej borde det ha slutat där. Ärligt talat, det faktum att sonen blev så arg för att han inte kunde få din plats säger mig att mamman borde lära sina barn att acceptera andra människors nej" skrev en kille. Vem tycker du har rätt?

Tags: ResorBarnFlygplan
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack