Hon reser 1 500 km för att träffa en man som hon träffat på nätet, men han lämnar henne på flygplatsen

av sofia

13 Mars 2023

Hon reser 1 500 km för att träffa en man som hon träffat på nätet, men han lämnar henne på flygplatsen
Advertisement

Att bli kär är underbart, en unik upplevelse som förändrar oss för alltid, och som kan hända i alla åldrar. Naturligtvis, när du mognar och har en mängd erfarenheter bakom dig, förändras perspektivet lite och du tenderar att "ta det långsammare". Entusiasmen, passionen, viljan att lära känna varandra på djupet kvarstår, men början på en ny relation möts med försiktighet.

Detta beror på att vi inte längre vill lida av de gamla ärren som vi upplevt tidigare. Men ibland överskrider önskan eller behovet av att bli kär eller båda, både rationalitet och rädslan för att bli sårad och driver oss att ta steget framåt. Ibland till och med mer än ett steg. I det här fallet pratar vi om 1500 km.

via www.upsocl.com

Advertisement
Hippopx

Hippopx

Huvudpersonen i denna chockerande berättelse är en venezuelansk kvinna som helt enkelt blev kär och lade allt sitt hopp i denna nya man. De två hade träffats på Facebook och hade utvecklat en kärleksrelation. Kärleksparet hade dock aldrig haft möjlighet att träffas eftersom de var åtskilda av ett stort geografiskt avstånd: hon bodde i Venezuela och han i Ecuador.

Kvinnan lät sig inte avskräckas av avståndet och bestämde sig för att förändra sitt liv i kärlekens namn. Så hon packade sina väskor, tog sin lilla dotter och gav sig av. Hon korsade hela landet med flyg och reste mer än 1500 km, för att äntligen träffa sin nya flamma och börja ett nytt liv i Ecuador med honom. Men när hon väl nådde sin destination fick hon en riktigt otäck överraskning.

Om du tror att hennes man aldrig dök upp har du fel, han var där och ja det var han. Inga trick, inget fusk. Om man ska vara helt ärlig så hade mannen också varit ganska generös mot vår huvudperson då han hade betalat flygbiljetten för både henne och hennes dotter. Men något gick fel.

Advertisement
800 Noticias/ Twitter

800 Noticias/ Twitter

Efter att ha träffat kvinnan ansikte mot ansikte förklarade mannen sig tydligt missnöjd med hennes yttre! Han hävdade faktiskt häftigt att hon hade lurat honom, att det inte var i verkligheten som det såg ut på bilder på Facebook.

Mannen var djupt upprörd över deras möte och "övergav" kvinnan och hennes dotter vid terminalen. Han avslutade helt enkelt deras förhållande. Kvinnan kände en enorm besvikelse i sitt hjärta och hade ett annat dramatiskt problem: hon hade flugit dit med all avsikt att flytta till det nya landet och nu hade hon inte tillräckligt med pengar för att köpa biljetter för att åka tillbaka.

Kvinnan gjorde sitt bästa för att överleva och började sälja hemmagjort godis på gatan nära flygplatsen i hopp om att få ihop tillräckligt med pengar för att kunna återvända till Venezuela. Lyckligtvis bestämde sig en förare som arbetade i närheten för att "intervjua" kvinnan genom att spela in en video som han sedan la upp på sociala medier. Videon med kvinnans smärtsamma berättelse blev viral och hon kunde äntligen få det nödvändiga stödet för att återvända hem.

Kan kärleken vara farlig eller handlar det bara om att man måste vara mer försiktig? Vad tycker du om kärleksrelationer på distans och i synnerhet de som föds på nätet?

Advertisement