Hon tror inte på kvinnans frigörelse och föredrar att låta sin rika man försörja henne

av sofia

13 Mars 2023

Hon tror inte på kvinnans frigörelse och föredrar att låta sin rika man försörja henne
Advertisement

Medan det å ena sidan finns många kvinnor som tror på kvinnans frigörelse, hårt arbete och ekonomisk självständighet, men även känslomässig sådan, finns det å andra sidan kvinnor som drömmer om att aldrig behöva arbeta en enda dag i sitt liv och gifta sig med en rik man som skämmer bort henne och ger henne allt det hon vill ha.

Ett utmärkt exempel på detta är Soudi, en ung kvinna som blev känd på sociala medier för att ha avslöjat att hon hade gift sig med en arabisk miljonär för detta ändamål och tillbringar sina dagar på skönhetssalonger för att göra manikyr och olika frisyrer, för att sedan äta på världens mest lyxiga restauranger.

via The Sun

Advertisement

Soudi är en kvinna som har valt att vara arbetslös och som har bestämt sig för att dela sin historia på sociala medier. Hennes man Jamal, en affärsman från Dubai i Förenade Arabemiraten, försörjer henne varje dag, så hon behöver inte jobba: "Jamal älskar när jag spenderar hans pengar på mig själv", förklarar hon. Soudi och Jamal bor i en lyxig villa och den unga kvinnan ägnar dagarna åt att ta hand om sig själv och vila.

"I morse vaknade vi och Jamal sa till mig att han var upptagen så han gav mig lite pengar att spendera och självklart gick jag till en skönhetssalong. Jamal älskar att skämma bort mig och är glad att jag tar hand om mig själv tack vare hans pengar ," förklarar hon.

Advertisement

Soudi lever som miljonär och oroar sig inte särskilt mycket om hennes man är borta i affärer ett tag: "Han ringer mig när han kan för att berätta att han tjänar mer pengar för oss", berättar hon. Varje kväll, efter jobbet, tar Jamal med sig sin fru hem och paret förbereder sig för att äta middag på de lyxigaste restaurangerna i staden, där du kan dricka 24-karats guldcocktails och äta lyxiga rätter.

Soudi lade även upp några bilder på dessa femstjärniga middagar: "Vi åt räkor, filet mignon och tiramisu", skriver hon. Den unga frun klargjorde att Jamal verkligen älskar henne och är villig att göra allt för henne: "Han gav mig ett par unika örhängen, designade av honom och gjorda speciellt för mig". Många användare gratulerade miljonärsparet, medan andra kritiserade Soudi och kallade henne "gold digger". Vad tycker du?

Advertisement