Hon ser så ung ut att många misstar henne för att vara sonens syster eller hans flickvän

av sofia

07 Mars 2023

Hon ser så ung ut att många misstar henne för att vara sonens syster eller hans flickvän
Advertisement

Att skaffa barn när man är väldigt ung har både sina för- och nackdelar. Att uppfostra ett barn när man själv fortfarande inte är särskilt gammal kräver en större dos ansvar än vad man kanske är beredd på i den åldern, men å andra sidan har man mer energi för att ta hand om sitt barn och - i de flesta fall - bildas ett speciellt vänskapsband med ens barn.

Zashia Santiago, en 34-årig influencer och trebarnsmamma med ett väldigt ungdomligt utseende, vet detta mycket väl. Hon ser så ung ut att när hon ä ute med sin äldsta son tror folk att hon är hans syster, eller ibland till och med hans flickvän.

via The Sun

Advertisement

Zashia delade en video på sociala medier som visar henne när hon kramar om sin son Zay och hävdar att många misstar henne för hans äldre syster. Många användare höll med henne, medan andra till och med trodde att Zay var hennes pojkvän. För att visa alla sanningen visade mamman ett foto från några år tidigare där hon kramar sin son när han fortfarande var liten. Faktum är att mamman fick honom vid 16 års ålder.

Zashia tystade därför sina fans gissningar och erkände på att hon "använde" sin nästan artonårige son som en sköld mot otrogna män. Vid mer än ett tillfälle hade sonen "hämnats" mot män som varit otrogna mot hans mamma med yngre tjejer. I en annan video som spelades in tillsammans med Zay skrev kvinnan: "Någon har lämnat mig för en yngre kvinna och min son tog kontakt med den andra kvinnan genom att skicka privata meddelanden."

Advertisement

Hennes fans har stöttat initiativet och definierat det som "briljant". "Jag tänker inte ljuga, det är en bra idé", kommenterade en användare. Modellen har även två andra små barn från ett annat förhållande, men hennes moderskap hindrar henne inte från att fortfarande vara attraktiv och lite fåfäng.

Många frågar henne vad hemligheten med hennes ungdomliga utseende är och Zashia är fast övertygad om att hon inte har några speciella "recept". Hon följer bara en kost rik på frukt och grönsaker och utför mycket fysisk aktivitet och tar hand om sin kropp och hud med fuktighetskrämer. Trots allt ligger tricket ibland bara i att känna sig ung, inte i att vara det från födseln, även om Zashia i det här fallet verkar ha båda dessa fördelar.

Advertisement