Den här kvinnan är den längsta modellen i världen: "Denna egenskap gör att män känner sig hotade av mig"

av sofia

10 Mars 2023

Den här kvinnan är den längsta modellen i världen: "Denna egenskap gör att män känner sig hotade av mig"
Advertisement

Många människor anser att det att vara lång eller att ha långa ben som en egenskap som kan göra dem mer åtråvärda i andras ögon och oftast är det så. Att vara lång anses för det mesta vara ett plus utseendemässigt, men Ekaterina Lisina, en ung kvinna från Ryssland, säger att hon har problem med att hitta mannen i sitt liv.

Den unga kvinnan är 205,16 cm lång, har de längsta benen bland kvinnor i världen - över 132 cm - och har även de största kvinnliga fötterna i Ryssland. Ekaterina insåg mycket tidigt att hennes längd kunde ha fördelar.

via Ladbible

Advertisement

Sedan tonåren var Ekaterina medveten om att hon skulle vara oersättlig på basketplanen och att gå med i ett lag skulle bana väg för en möjlig idrottskarriär. Hennes intuition visade sig vara korrekt, eftersom hon gick med i det ryska basketlandslaget, där hon också visade sin anmärkningsvärda atletiska förmåga.

Efter att ha tagit farväl av basketen hittade Ekaterina ett annat sätt att dra in pengar på. Tack vare sin skönhet tog hon sig in i modebranschen, även om det tog henne lite tid att acceptera sig själv. Faktum är att hon som barn ofta blev retad av sina klasskamrater, men nu har hon lyckats förvandla sin speciella fysiska egenskap till en styrka och till och med kommit in i Guinness rekordbok.

Advertisement

Ekaterina erkände också att även om många tycker att hon är vacker och fascineras av hennes längd, blir detta ibland ett hinder när det kommer till att ha en kärleksrelation. Det är ofta orsak till problem, eftersom hennes längd är svår att hantera för många män.

"Min längd är ett hinder. Om jag gillar en kille är han för det mesta mycket kortare, medan om jag gillar en lång man vill han ofta inte vara med dig eftersom jag är för lång för hans smak. Men jag tror det viktigaste i ett förhållande är personkemi och att knyta an mentalt. Om dessa element inte finns där kommer det inte att fungera, även om du gillar utseendet på personen," skriver hon.

Håller du med henne?

Advertisement