Vid 62-års ålder visar hon upp sin snygga kropp: "De säger åt mig att skämmas"

av sofia

06 Mars 2023

Vid 62-års ålder visar hon upp sin snygga kropp: "De säger åt mig att skämmas"
Advertisement

Att bli äldre för med sig många fördelar: med årens gång får vi värdefull erfarenhet, vi formas som människor, vi mognar och på sätt och vis "förbättrar vi oss själva". Skönhet är dock en av de faktorer som som inte alltid genomgår en gynnsam förändring. Med åren förändras inte bara sinnet och en människas personlighet utan även kroppen, som ju mer tiden går, desto mer tenderar att slitas. När man växer och mognar blir man helt enkelt gammal.

Ändå verkar allt detta inte röra Renee Gould. Vem är den här kvinnan och vad gör henne så speciell? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Instagram / longevityseeker

Advertisement
Instagram / longevityseeker

Instagram / longevityseeker

Renee Gould är en kvinna med en vältränad och smal kroppsbyggnad, jämförbar med en ung modell. Detta kanske inte verkar vara någon stor grej, om det inte vore för Renees ålder. Kvinnan är otroligt nog sextiotvå år gammal! Trots hennes ålder ser vi på dessa bilder en kvinna med en avundsvärd kropp, värdig att synas på omslaget till en modetidning.

Hennes kroppsbyggnad har väckt stor uppståndelse och många har undrat vad hennes hemlighet är. Kvinnan vet uppenbarligen mycket väl hur hon ska ta hand om sin kropp och nedan berättar hon om några av sina vanor.

Advertisement

Renee har varit vegan i tre år, en strikt diet som verkar ha "belönat" kvinnan. Hon utför regelbundet fysisk aktivitet, en annan grundläggande faktor för att hålla sin kropp i form och slutligen uppmanar hon alla att vara mer bekymmerslösa och glada. Dessa få men livsviktiga vanor verkar vara det perfekta receptet för hennes "eviga skönhet". Renee säger att hon trots några fler rynkor än tidigare inte kunde vara lyckligare: "Jag mår bättre nu än jag gjorde i 30-årsåldern, jag älskar att bära bikini, folk säger att jag borde skämmas över mig själv men jag vet att jag blir bättre med åldern."

Kvinnan utsätts ofta för hård kritik när hon lägger upp bilder där hon visar sin fria livsstil genom att visa upp sig i åtsittande kläder, kort-kort eller badkläder som framhäver hennes kropp. Faktum är att människor på nätet är delade mellan de som godkänner hennes livsfilosofi och säger att man bör känna sig fri att uttrycka sig som man vill och andra som istället hävdar att det finns en ålder för att bete sig och vara på ett visst sätt, och anklagar Renee för att vara osmaklig och malplace. Vem tycker du har rätt? 

Advertisement