Vid bara 11-års ålder har den här flickan redan tjänat tillräckligt för att gå i pension

av sofia

02 Mars 2023

Vid bara 11-års ålder har den här flickan redan tjänat tillräckligt för att gå i pension
Advertisement

Det är allmänt känt att det för att bli entreprenör krävs år och år av studier, en anmärkningsvärd känsla för affärer och en stor mängd erfarenhet bakom dig.  Man bör ha gått i de bästa skolorna, lärt sig av de bästa och ha mycket uthållighet och engagemang för att kunna uppnå sina mål.

Inget kunde vara mer fel i det här fallet. Idag kommer vi att berätta den otroliga historien om Pixie Curtis, en 11-årig australiensare, som har lyckats tjäna svindlande siffror redan sedan en tidig ålder. Vad är hennes hemlighet kanske du undrar, finns det kanske något knep bakom? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Ibtimes

Advertisement

Pixie är dotter till Roxy Jacenko, en expert på PR och detta, låt oss inse det, gör att hon inte är jämförbar med ett vanligt barn. Trots detta kan vi utan tvekan definiera henne som ett underbarn då den lilla flickan lyckades, även tack vare sin envishet och sina naturliga ledaregenskaper, starta ett eget leksaksföretag! Vi pratar såklart om Pixies Fidget, som drar in 110 000 pund (ungefär 120 000 euro) per månad. För att vara ärlig är antalet verksamheter som den lilla flickan har öppnat två då Pixie även driver Pixies Bows, ett accessoarföretag, som även är en del av varumärket Pixies Pix.

Detta är praktiskt taget alla barns dröm: att äga och skapa nya leksaker för att sedan få andra nya leksaker. Men är detta verkligen vad även den mycket unga Pixie vill? Låt oss ta reda på det tillsammans.

Advertisement

Den lilla flickan/entreprenören är faktiskt inte bara nära pensionen (med tanke på den stora inkomst hon har lyckats skapa), utan är också på väg att bli tonåring. Då gymnasiet närmar sig har Pixie faktiskt bestämt sig för att ta ett steg tillbaka och ta tid för sig själv, att vara och göra de saker som en vanlig liten tjej gör. Hennes verksamhet kommer att fortsätta drivas, men den lilla tjejen kommer att dra sig tillbaka från rampljuset för att enbart koncentrera sig på sina studier, som hon fram till nu nödvändigtvis hade behövt lägga åt sidan.

All hennes framgång har självklart varit möjlig tack vare hennes föräldrars hjälp, men Pixies otroliga ledarskap är fortfarande häpnadsväckande.

Vad tycker du om saken? Hur skulle du organisera livet och utbildningen för ett underbarn?

Advertisement