En mamma blir upprörd efter det att flygpersonalen skrattar åt hennes dotters namn

av sofia

05 Augusti 2023

En mamma blir upprörd efter det att flygpersonalen skrattar åt hennes dotters namn
Advertisement

När man reser med flyg kan de mest olika händelserna äga rum. Oväntade överraskningar vilar alltid runt hörnet och även de mest vana resenärerna kan hamna i svårigheter. I den här historien fanns det faktiskt inget hinder som till exempel riskerade att få våra huvudpersoner att missa flyget eller andra jobbiga situationer när de väl lyfte.

Det hela började redan innan de lämnade flygplatsen och klev ombord på planet, vid gaten. Denna mamma hamnade i en jobbig och obekväm situation trots att hon inte hade gjort något fel. Låt oss kika på vad som hände.

via Metro

Advertisement
 KCAL News/Youtube/Screenshot

KCAL News/Youtube/Screenshot

Traci Redford, från Texas, är mamma till en underbar liten 5-årig tjej och tillsammans ville de bara kliva på sitt plan och njuta av resan hem. Det blev dock inte riktigt som de hade tänkt sig då det slutade med att de utsattes för dömande blickar och hånfulla skratt.

Hela historien utspelade sig strax före ombordstigningen när mamma och dotter stod vid sin gate och visade upp sina respektive biljetter för flygpersonalen som började skratta ohämmat.

Orsaken till att den personen var så road? När hon skulle kontrollera deras flygbiljetter såg hon det ovanliga namnet på den 5-åriga flickan, som stod skrivet på hennes biljett och kunde uppenbarligen inte hålla sig.

Advertisement

A woman says a Southwest Airlines agent in Southern California mocked her 5-year-old daughter's 'Abcde' name when they...

Pubblicato da KULR8 News su Giovedì 29 novembre 2018

Flickans namn är ovanligt nog ABCDE, alltså de första bokstäverna i alfabetet! Hennes namn uttalas "ab-si-di", men detta hindrade inte skratten och medan hon pekade på den lilla flickan, påpekade flygvärdinnan till och med hennes ovanliga namn inför alla sina kollegor.

Tracy tog det inte alls bra: "Hallå, om jag kan höra dig betyder det att min dotter också kan göra det! Jag skulle vara tacksam om du slutade.", började mamman, chockad över vad som hade hänt. Men då gjorde den anställda kvinnan något ännu värre och tog till och med en bild på den lilla flickans flygbiljett för att lägga ut den på nätet!

Den lilla familjen klev på flyget och flickan, efter att ha bevittnat det hela, frågade enträget sin mamma: "Mamma, varför skrattade alla dessa människor åt mitt namn?". Kvinnan försökte förklara för den lilla flickan att inte alla människor vet hur man beter sig artigt och snällt.

När denna historia kom fram bad flygbolaget officiellt om ursäkt till familjen Redford och vidtog disciplinära åtgärder mot personalen som hade behandlat dem illa. Vad tycker du om den här historien?

Source:

Youtube

Advertisement