x
Hon flyttar in i sin bil eftersom hon…
Hon är 19 och han är 42, de är kära men blir kritiserade på nätet: Hon tackar nej till ett arv på 4 miljarder dollar:

Hon flyttar in i sin bil eftersom hon inte längre lyckas betala hyran: "Det här är mitt sätt att möta krisen på"

09 Augusti 2022 • Av sofia
24.813
Advertisement

Levnadskostnaderna i många städer runt om i världen kan verkligen vara outhärdliga för många människor. Lönerna blir lägre samtidigt som produktpriserna stiger. Nikita Crump är en ung kvinna som någon gång i sitt liv inte längre hade råd med kostnaderna för en hyra trots att hon hade två jobb samtidigt. Vad ska man göra i dessa fall? Skulderna kommer ju inte att betala sig av sig själva och att fortsätta låna pengar innebär att man bara gräver sin egen grav. Nikita, å andra sidan, flyttade in i sin bil och anammade en livsstil på hjul som gör att hon kan leva utan alltför många problem.


2019 valde Nikita att flytta permanent till sin Honda Civic, av nödvändighet. Även om hon hade försökt ha två jobb, hoppa över måltider och spara pengar till hyran, orkade den unga kvinnan inte längre och bestämde sig för att prova ett annat sätt som skulle göra hennes liv mer hållbart. På sitt TikTok-konto har Nikita mer än en miljon följare som följer hennes vardagliga äventyr och livsstil. Den unga kvinnan sover i bilen och byter område och olika städer. Hennes val beror mycket på lugnet på platsen och hon vet hur hon ska leta efter lämpliga områden att tillbinga natten på, tack vare satellitvyn på Google Maps.

När det gäller hennes säkerhet visar Nikita hur hon lyckas täcka alla fönster med ett manuellt system av skärmar, både för att mörka fönstren och ha lite avskildhet och för att skydda sig mot kyla och värme. I sina videor visar hon också hur hennes dagliga rutin går till: hon vaknar, viker lakanen som hon har använt, tar bort skydden från fönstren och beger sig till en plats nära bilen där hon kan duscha. Till exempel i en video ses hon gå in på ett gym. Sedan vidare till frukosten som tjejen äter på en sorts bricka som hon har fäst direkt på ratten.

Advertisement

När det gäller tvätten är det enda sättet att göra det att gå till en tvättomat. "Jag har varit hemlös praktiskt taget under större delen av mitt vuxna liv", säger Nikita, "jag har även bott i min bil förut, under en kort period. Så jag är inte främmande vid tanken att vara i besvärliga situationer och vara hemlös." Kommentarer om hennes livsstil inkluderar lite av varje: det finns de som respekterar henne för hennes praktiska egenskaper och uthållighet och de som hävdar att det är en väldigt ensam och sorglig livsstil.

Vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack