Den här "mormorn" på 53 år håller sig i så god form att till och med tjugoåringar bjuder ut henne

av sofia

14 Mars 2022

Den här "mormorn" på 53 år håller sig i så god form att till och med tjugoåringar bjuder ut henne
Advertisement

För att hålla sig i form krävs det en stark självdisciplin och uthållighet, men det finns två aspekter som du inte kan ge upp på något sätt: en hälsosam och varierad kost och en god dos av daglig eller åtminstone regelbunden fysisk träning. Sport och mat är två delar som går hand i hand och som du behöver ta hand om så mycket som möjligt om du vill ha ett gott hälsotillstånd och en bra fysisk form! Andrea Sunshine, en 53-årig kvinna som inte bara är mamma utan även mormor och som helt och fullt har anammat denna välbefinnandefilosofi, så pass mycket att hon spenderar flera timmar av sin dag på gymmet bland maskiner och vikter för att bygga muskler. Resultatet ser väldigt bra ut och hon är själv väldigt nöjd!

via The Sun

Advertisement

Andrea, en brasiliansk kvinna som bor i London, tror absolut inte på tanken att kvinnor efter en viss ålder bara ska ta hand om hushållet och sina barnbarn. Kvinnan hävdar faktiskt att det är fullt möjligt att ägna sig åt hemmet, såväl som sitt eget välbefinnande. Andrea prioriterar definitivt sin hälsa och sin kropp, med träningspass på 3 till 8 timmar om dagen. Självklart är det en mycket seriös och tuff rutin som inte passar alla, men som dock tillåter henne att tävla även i professionella idrottstävlingar där hon hamnar bland de första platserna. Hon tävlar ofta med kvinnor som är mycket yngre än henne, men hon lyckas vara konkurrenskraftig även i sin ålder tack vare den ständiga träningen och det hårda arbete hon lägger ner.

Advertisement

Andrea låter sig absolut inte distraheras av mötena i gymmet, eftersom hon måste följa sitt träningspass in i minsta detalj, annars riskerar hon att förstöra allt. Även om vissa kallar henne "beast" på grund av hennes muskler, som hon är väldigt stolt över, erkänner Andrea att hon blivit uppvaktad av många män, även ganska unga. Det finns till och med en del män under 25 som försökt bjuda ut henne, men den huvudsakliga medelåldern på de som uppvaktar henne ligger mellan 30 och 35.

"Mormorn" är också så pass i form på grund av att hon följer en hälsosam kost som innehåller till exempel broccoli varje dag tillsammans med massor av grönsaker med proteiner, med måltider som ibland till och med innehåller 3500 kalorier! Naturligtvis följer Andrea en mycket strikt diet försöker att undvika alltför söta grönsaker och använder inte varken salt eller olja i köket, men det räcker faktiskt med mindre för att älska sig själv och hålla sig frisk.

Vårt tips är att göra vad du kan, utan att överdriva, för att kunna finna en balans och leva bra.

Advertisement