Hon säger sig vara en 44-årig mormor, men alla tror att hon ljuger om sin ålder

av sofia

26 April 2022

Hon säger sig vara en 44-årig mormor, men alla tror att hon ljuger om sin ålder
Advertisement

De sociala mediernas värld och i allmänhet internet kan tyvärr vara den perfekta fristaden för den som vill uttrycka sin åsikt till varje pris, oavsett andra människors känslor. Bakom tangentbordet och skärmarna finns det faktiskt fortfarande levande människor som är lika känsliga för olämpliga kommentarer och kritik som en människa som får en elak kommentar i det verkliga livet. På internet verkar det dock vara mycket lättare att ägna sig åt negativa bedömningar, utan att reflektera alltför mycket över konsekvenserna. Lyckligtvis reagerade Claire McGougan med ironi och beslutsamhet mot de som anklagade henne för att ljuga i sina videor. Den skotska kvinnan är en 44-årig ung mormor, men ingen verkar tro hennes ålder eller det faktum att hon redan är mormor.

via TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Det är lätt att stöta på elakhet och svartsjuka från människor som öser ut all sin frustration på nätet, men som tur är lät sig Claire McGougan inte tryckas ned av det. Den unga mormorn visade upp sin mycket kraftiga skotska dialekt för att svara på alla kommentarer från hatarna som anklagar henne för att ljuga om sin riktiga ålder. Claire är 44, närmar sig 45, och är redan mormor! Några av hennes mer än 55 000 följare verkar dock inte vara alltför övertygade och tar varje chans de får för att säga något elakt eller att inte ta henne på allvar.

Advertisement
TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Som svar lade Claire upp en video där hon håller sitt barnbarn som bara är några månader gammalt: "Ja, jag är mormor till 100% . Jag älskar det, det är det bästa i världen! Jag är jätteglad!" kommenterade den unga mormorn.

Till dem som hävdar att hon ser mycket yngre ut än hennes ålder och att hon följaktligen inte kan vara mormor, svarar Claire uppriktigt: "Bara huden i mitt ansikte är slät, annars har jag en helt normal kropp."

TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Det är visserligen så att Claire gillar att klä sig på ett ungdomligt sätt, men vad är problemet? Många användare har faktiskt uppmuntrat och stöttat henne och kritiserat de som skvallrar: "Du är vacker, jag tror att folk bara är avundsjuka". Och återigen: "Alla skulle utan tvekan vilja ha en lika snygg mormor som du".

TikTok / clairemcgougan6

TikTok / clairemcgougan6

Ändå fanns det blandade åsikter i debatten om Claires verkliga ålder: det finns de som trodde att hon var under 40 och de som till och med gissade på att hon var över 50. Claires svar lät dock inte vänta på sig och tystade ned alla: "Jag kommer att fylla 45 i juli ... den 3:e om du vill kan du skicka ett födelsedagskort!".

Vad ska man säga, vissa människor blir helt enkelt gröna av avund!

Advertisement